Miniklerimizin Okul Heyecanına Ortak Olduk

5 Eylül 2022 Saat: 16:33
Miniklerimizin Okul Heyecanına Ortak Olduk
Miniklerimizin Okul Heyecanına Ortak Olduk

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Miniklerimizin Okul Heyecanına Ortak Olduk

Haber Merkezi

2022-2023 Eğitim Öğretim yılında Milli Eğitim Bakanlığımızın hayata geçirdiği yeni uygulama ile ilçemizde 2814 anasınıfı öğrencimiz ve 2142 ilkokul 1. Sınıf öğrencimiz 5-9 Eylül tarihleri arasında çocuk, aile ve öğretmen iş birliğinin güçlendirilmesi, çocukların okula uyum süreçlerinin kolay ve sorunsuz bir şekilde tamamlanması için uyum haftası başladı. Orta Okul ve İmam Hatip Orta Okullarında 5.sınıflara yönelik uygulanacak program ise 12 Eylül'de başlayıp 16 Eylül'e kadar sürecek. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Süleyman ERDEM ile Şube Müdürü Kadir SAYGILI ilçemiz Halil Mandacı İlkokulu’nda okul idarecileri ve öğretmenler, velileri ve 1. Sınıf öğrencilerimizin heyecanına ortak oldu. Süleyman ERDEM konuşmasında; “Eğitim öğretim hayatına ilk adımlarını atacak olan, geleceğimizin teminatı, en kıymetlilerimiz olan sevgili yavrularımızı büyük bir heyecan ve özlemle, Milli Eğitim Bakanlığımızın tüm okullarımıza göndermiş olduğu ödenekler ile eğitim öğretime hazırlanan okullarımızda bekliyoruz. Yaz boyunca değerli idareci arkadaşlarımızla hazırlıklarımızı tamamlayarak okullarımızı öğrencilerimiz için hazır hale getirdik.

Devletimizin her yıl dağıttığı ücretsiz ders kitaplarımızın yanında bu yıl ilk kez yine ücretsiz dağıtacağı 136 milyon yardımcı kaynaklarımız ile ek kitap kaynağına gereksinim duyulmayacak ve öğrenci velilerine yardımcı kaynak aldırılmayacaktır. Bu hazırlık sürecinde öğrencilerimizin daha iyi ortamda eğitim öğretim görmesi için emir ve talimatları ile bize destek olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’a ve Milli Eğitim Bakanımız Mahmut ÖZER’e öğrencilerimiz adına şükranlarımı arz ediyorum. Yeni Eğitim Öğretim yılının tüm öğrencilerimize, velilerimize ve tüm meslektaşlarımıza hayırlı olmasını diliyor, saygı ve selamlarımı sunuyorum” dedi.

Devamında aileleri ile birlikte okulumuza gelen öğrencilerimizi, öğretmenlerimiz kapıda karşıladılar ve birlikte sınıflarına geçtiler. Sınıf öğretmenleri, öğrencilerimize çeşitli hediyeler verdiler. Uyum haftasının ilk gününde öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin ve velilerimizin heyecanlı olduğu görüldü. Milli Eğitim Müdürümüz Süleyman ERDEM ve öğretmenlerimiz, öğrenciler ile sınıflarında çeşitli oyunlar oynayarak, keyifli vakit geçirmelerini sağlayarak heyecanlarını paylaştılar.












YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız