Müdürler Kurul Toplantısı

4 Eylül 2022 Saat: 18:08
Müdürler Kurul Toplantısı
İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Erdem Başkanlığı’nda, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, tüm okul müdürleri ile özel okul, kurum, kurs müdürlerinin katılımıyla 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Sene Başı Müdürler Kurul To

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Müdürler Kurul Toplantısı

Haber merkezi - MHA

İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Erdem Başkanlığı’nda, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, tüm okul müdürleri ile özel okul, kurum, kurs müdürlerinin katılımıyla 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Sene Başı Müdürler Kurul Toplantısı yapıldı.

Macide Ramiz TAŞKINLAR Fen Lisesi Konferans Salonunda yapılan toplantıda Akhisar'ımızdaki yapılan ve yapılması planlanan eğitim-öğretim faaliyetleri adına bilgi paylaşımı yapıldı.

Açılış konuşmasında Akhisar'da 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı içerisinde yer alacak, eğitim faaliyetleri planlamaları hakkında bilgi veren İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman ERDEM, hedef 2023 Eğitim Vizyonu çerçevesinde Bakanlığımız Projeleri olan Temel Eğitimde 10.000 Okul Projesi, patent, marka, tescil çalışmaları, Okul öncesi yaş gruplarında okullaşma oranları, okul öncesinde 5 yaş %100 okullaşma oranı hedefi, Kütüphanesiz Okul Kalmasın Projesi ve Mesleki Eğitim Merkezleri (e-mesem) tanıtımı, öğrenci kayıtları, mesleki eğitimle ilgili imzalanan protokoller konusunda açıklamalarda bulundu. İş Sağlığı ve Güvenliği, sivil savunma iş ve işlemlerinin mevzuata uygun yürütülmesinin önemini belirtti. Ayrıca önümüzdeki eğitim öğretim döneminde de AB, Yerel Projeler, ERASMUS, TUBİTAK çalışmalarının ve katılımlarının başarılı biçimde yürütüleceğini ifade etti.

İlçemizdeki öğretmenlerimizce hazırlanan, özgün sorulardan oluşan, İlçe genelinde tüm 4,5,6,7,8,9,10,11 ve 12. sınıflarımıza yönelik, soru hazırlanması, soru seçimi, dizgi ve düzenlemesi ilçemiz tarafından koordine edilen Akhisar Kazanım Değerlendirme Sınavı'nın önümüzdeki yılda devam edeceğini, okullarımızda düzenlenecek olan, milli ve manevi değerlerimizi yansıtan ve toplumsal farkındalık oluşturan, sosyal, kültürel ve sanatsal faaliyetlerinde sürdürüleceğini belirtti. 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılında okullarımızda Halk Eğitimi Merkezi tarafından ücretsiz olarak açılacak olan kursların önemi belirtildi. Sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerle dolu bir eğitim-öğretim yılı olmasını dileyen ERDEM, Okul Sporları Branşlarında Akhisar'ımızın birçok başarı elde edeceğini Türkiye ve il genelinde birçok madalya, kupa ve derecelerde kazanmak istediklerini, ayrıca AB, Yerel Projeler, ERASMUS, TUBİTAK çalışmalarının ve katılımlarını başarılı biçimde yürütüleceğine inandığını belirterek, toplantıya katılan tüm kurum müdürlerimize teşekkür etti.



YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız