Öğrencilere Yardımcı Kaynak Kitap Dağıtıldı

13 Mayıs 2022 Saat: 17:00
Öğrencilere Yardımcı Kaynak Kitap Dağıtıldı
Bakanlığımızca hazırlanan Yardımcı kaynak destek paketi her ay 2. sınıftan 12. sınıfa, tüm sınıf seviyelerinde hazırlanıp öğrenci ve öğretmenlerimize sunuluyor.

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Öğrencilere Yardımcı Kaynak Kitap Dağıtıldı

Haber Merkezi

Bakanlığımızca hazırlanan Yardımcı kaynak destek paketi her ay 2. sınıftan 12. sınıfa, tüm sınıf seviyelerinde hazırlanıp öğrenci ve öğretmenlerimize sunuluyor. Bu kaynaklarla öğrencilerin derste işleyecekleri konuları pekiştirmeleri ve böylelikle öğrenme süreçlerine katkı sağlanması amaçlanıyor.

MEB, eğitimde fırsat eşitliği çerçevesinde 2022 yılı eylül ayında 100 milyon yardımcı kaynak kitabı öğrencilere gönderecek. Gönderilecek yardımcı kaynaklar, tüm eğitim kademeleri için hazırlanan 85 yardımcı kaynak ve 7 öğretmen kılavuzundan oluşuyor.

Bu yıl LGS ve YKS sınavına girecek öğrenciler için de hazırlanan çalışma kitapları nisan ayı içinde öğrencilere ulaştırıldı. İlçemizde bu kapsamda 23.00 adet öğrencilerimiz Yardımcı Kaynak Paketinden istifade etti.

Ülkü Ortaokulu ve Macide Ramiz Taşkınlar Fen Lisesinde Yardımcı Kaynak kitap dağıtımına katılan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Süleyman ERDEM, Bakanlığımız tarafından hazırlanan kaynak kitaplarının her ay öğrenci ve öğretmenlerin hizmetine sunulduğu, bu kaynaklar ile öğrencilerin derste işleyecekleri konuları pekiştirmeleri, uzaktan eğitimde oluşan öğrenme kayıplarının telafi edilmesi ve öğrenme süreçlerine katkı sağlanması amaçlandığını ifade etti. LGS ve YKS’ ye girecek öğrencilerimize başarı dileklerinde bulundu.

Basılı olarak da öğrencilerimize sunulan kaynak kitap destek paketine, her ayın ilk haftası Milli Eğitim Bakanlığının "yardimcikaynaklar.meb.gov.tr" sitesi üzerinden de ulaşılmaktadır.
















YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız