Okullarımızda Kütüphane Açılışları Devam Ediyor

25 Mart 2022 Saat: 12:30
Okullarımızda Kütüphane Açılışları Devam Ediyor
Kütüphanelerimizle kitap dostluğu tüm çocuklarımıza hediye ediliyor.

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Okullarımızda Kütüphane Açılışları Devam Ediyor

Haber Merkezi

Milli Eğitim Bakanlığımızın “Kütüphanesiz Okul Kalmayacak” Projeleri kapsamında, Ticaret Odası İlkokulu ve Atatürk Ortaokulunda gerçekleştirilen kütüphane açılışına; İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman ERDEM, Şube Müdürleri Hüseyin KIRKAŞ, Kamile GÖKALP, Mahmut YAĞMURLU, Sait AKDAĞ, kurum müdürlerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve veliler katıldılar. 

“Kütüphanesiz Okul Kalmayacak” Projesi ile öğrencilerimize okuma kültürü ve kütüphane görgüsü kazandırma, onları hayata ve geleceğe hazırlamak amaçları hedefleniyor. Kütüphanelerimizle kitap dostluğu tüm çocuklarımıza hediye ediliyor.

Eğitime gönül vermiş, ilçemize pek çok katkıda bulunmuş Merhum Okul Müdürü Cafer TETİK anısına kurulan Ticaret Odası İlkokulu Kütüphanesi, ardından Atatürk Ortaokulu Kütüphanesi açılarak öğrencilerimizin-özgün konseptleriyle- kaliteli ve nitelikli zaman geçirecekleri, güzel mekanlar olarak okullarımıza kazandırılmıştır.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Süleyman ERDEM, ülkemizde eğitim ve öğretime yapılan yatırımların önemini, okul kütüphanelerinin sosyal ve kültürel faaliyetlerin de bir merkezi haline getirildiğini belirterek, tüm okullarımızı tebrik etti.

Katkıda bulunan tüm hayırseverlere, okullarımızın idareci, öğretmen, öğrenci ve velilerine  teşekkür ediyoruz.

 














YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız