Özel Doğuş Hastanesinden Emniyet Müdürlüğüne Ziyaret

23 Ağustos 2022 Saat: 15:33
Özel Doğuş Hastanesinden Emniyet Müdürlüğüne Ziyaret
Özel Doğuş Hastanesinden Emniyet Müdürlüğüne Ziyaret

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Özel Doğuş Hastanesinden Emniyet Müdürlüğüne Ziyaret

Haber Merkezi

Akhisar Özel Doğuş Hastanesi, Akhisar İlçe Emniyet Müdürü Sayım Başaranı makamında ziyaret etti.

Akhisar Özel Doğuş Hastanesi Müdürü Özge Keskinkale ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Samet Gögen, Akhisar İlçe Emniyet Müdürü Sayım Başarını ziyaret ederek, emniyet teşkilatının sağlık hizmetlerinden indirimli yararlanacağı sözleşmeyi takdim ettiler. Özel Doğuş Hastanesinin sağlık hizmetlerinden emniyet mensuplarının ve birinci derece yakınlarının indirimli olarak yararlanacağı bildirildi.

Akhisar İlçe Emniyet Müdürü Sayım Başaran, Özel Doğuş Hastanesinin tekrardan hizmete açılmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirirken; “Birlikte koordineli çalıştığımız iki kurumuz. Akhisar da bir sağlık kuruluşunun daha olması bizler içinde çok önemli. Ayını zamanda Akhisar’a önemli bir hizmet olduğunu düşünüyorum. Emeği geçen herkesi tebrik ederiz. Sizlere ve kurumunuza kolaylıklar dilerim” dedi.

Özel Doğuş Hastanesi Müdürü Özge Keskinkale, Emniyet Müdürü Sayım Başaran’a ziyaretlerini kabul ettiklerinden dolayı teşekkürlerini dile getirirken; “Akhisar için çalışan iki kurumuz. Siz adli kollu kuvvetler olarak asayişi sağlarken bizlerde vatandaşımızın sağlığına hizmet vermekteyiz. Akhisar’a hizmetin ne kadar kıymetli olduğunu biliyoruz. Biz tekrardan açıldıktan sonra Yeni den doğuş dedik ama artık sağlıkta güvenin adresi olma yolunda ilerliyoruz. Yapacağımız yeni yatırımlarla sadece Akhisar’a değil bölgemize de hizmet etmeye çalışıyoruz. Çok kısa bir zamanda da yapacağımız yatırımlarımızla bölgemize çok önemli bir hizmetimiz olacak. Rabbim bizleri de sağlık personelimizi de muvaffak eylesin. Bizleri kabul ettiğiniz için tekrardan sizlere teşekkür ederiz.” Dedi.

Özel Doğuş Hastanesi Müdürü Özge Keskinkale ve İlçe Emniyet Müdürü Sayım Başaran, Özel Doğuş Hastanesinin indirimli sağlık sözleşmesini imzaladılar. Ayrıca Özge Keskinkale, Emniyet Müdürü Sayım Başarana çiçek takdim etti. 






YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız