Saadet Atalı ve öğrencilerinin resim sergisi açıldı

5 Nisan 2023 Saat: 21:01
Saadet Atalı ve öğrencilerinin resim sergisi açıldı
Akhisar Belediyesi Sanat Atölyesi bünyesinde resim öğretmenliği yapan Saadet Atalı ve öğrencilerinin eserlerinden oluşan resim sergisi Uğur Mumcu Kültür ve Sanat Merkezinde açıldı.

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Saadet Atalı ve öğrencilerinin resim sergisi açıldı

Haber Merkezi - MHA

Akhisar Belediyesi Sanat Atölyesi bünyesinde resim öğretmenliği yapan Saadet Atalı ve öğrencilerinin eserlerinden oluşan resim sergisi Uğur Mumcu Kültür ve Sanat Merkezinde açıldı.

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Akhisar Kent Konseyi Başkanı Hasan Ali Men ve sanatseverlerin katıldığı sergi 10 Nisan’a kadar açık kalacak. Öte yandan yine aynı sergi 11 Nisan – 22 Mayıs tarihlerinde ise Egea Müze ve Restorantta açık kalacağı bildirildi.

Emeklerinden dolayı öğretmen Saadet Atalı ve öğrencilerine teşekkür eden Akhisar Belediye Başkanı Besim, tek tek eserleri ziyaret ederek kursiyerlere başarılar diledi.

Akhisar Belediyesi’nin büyük desteği olduğuna vurgu yapan öğretmen Saadet Atalı, belediye hizmet binamızın en üst katında oluşturulan atölyede yaklaşık 6 aydır kursiyerleri ile birlikte elde ettikleri eserleri sergilediklerini ifade ederek Belediye Başkanı Besim Dutlulu’ya da desteklerinden dolayı teşekkür etti.













YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız