Sedat Tetiker İyilik Hareketi Başlattı

15 Nisan 2022 Saat: 12:19
Sedat Tetiker İyilik Hareketi Başlattı
Akhisar Merkez çarşı esnaflarında Yeminli Mali Müşavir Sedat Tetiker eski siyasetçiler ile iftar yemeğinde buluştu.

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Sedat Tetiker İyilik Hareketi Başlattı

Akhisar Metronom Haber Ajansı – MHA

Akhisar Merkez çarşı esnaflarında Yeminli Mali Müşavir Sedat Tetiker eski siyasetçiler ile iftar yemeğinde buluştu.

Sedat Tetiker öncelikle davetime katıldığınız için teşekkür ederim. Burada toplanmamızın amacı siyaset değil eski dostlarımız ile bir araya gelememiştik. Bu vesileyle bir araya gelmiş olduk.

Manisa İyilik Hareketi Başkanı Ahmet Çayırlı yaptığı konuşmada öncelikle herkese hayırlı akşamlar dilerim hayırlı ramazanlar. Bugün araziler satılıyor, çiftçilerimizin traktörleri satılıyor çoluk çocuk tarımdan kopmuş, Vatandaşlarımız aç kalıyorlar durum böyle iken davete icabet ettim ve buraya geldim tekrardan sizlerle bir arada olmaktan dolayı çok mutluyum bu enkazdan hep birlikte çıkacağız.

Demokrat Parti ilçe başkanı Enis Sıdan bu güzel topluluğu bir araya getiren herkese öncelikle hoş geldiniz. Merkez sağı bir arada toplamamız lazım bir arada olup Merkez Sağı seçimlerde fırlayacak.Güntekin Uysal’ı Televizyona çıkartmak için uğraşıyorlar. Kim bu uzun boylu diye soruyorlardı inanın 2023te emanet oylar Demokrat Partiye tekrardan gelecek.

Oğuz Kurbanoğlu; çok değerli misafirler hepiniz hoş geldiniz. Öncelikle ramazan ayınızı kutluyorum. Sedat beni çağırdığında eski demokratları topluyorum dedi. Bu durum beni çok heyecanlandırdı. Sağ kanat çok fazla çalıştı ve bugün hükümetin saydığı hizmetlerin çoğu o Süleyman Bey zamanında, Turgut Bey zamanında yapıldı. Turgut Bey demek ekonomi demek ve en büyük kalkınmanın yapıldığı dönem demek onun için eskiden yenilere doğru gittiğimiz zaman zaten arkadaşlarım her şeyi anlattılar ben sözlerimi noktalıyorum herkesi sevgi saygı ile selamlıyorum.

Düzenlenen iftar programına; Akhisar Belediye Başkan Yardımcısı Tuncay Engin, İyi Parti Manisa İyilik Hareketi Başkanı Ahmet Çayırlı, Akhisar Ziraat Odası Başkanı Ahmet Akbuğa, Ahmet Dutlulu, Demokrat Parti ilçe başkanı Enis Sıdan, Deva Partisi Akhisar İlçe Başkanı Erhan Tepe, ve çok sayıda davetli katıldı. 
































YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız