ŞOFÖR ARKADAŞI UYURKEN ŞİRKETİN VERDİĞİ PARALARI ALIP KAÇTI

29 Kasım 2021 Saat: 16:16
ŞOFÖR ARKADAŞI UYURKEN ŞİRKETİN VERDİĞİ PARALARI ALIP KAÇTI
27 Kasım günü Bursa’dan İzmir’e malzeme taşımak için yola çıkan nakliye aracı şoförü, şirket tarafından kendisine teslim edilen 200 bin lira, çek ve senetleri yanındaki yedek şoför uyurken alarak kayıplara karıştı.

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

ŞOFÖR ARKADAŞI UYURKEN ŞİRKETİN VERDİĞİ PARALARI ALIP KAÇTI

Haber Merkezi

27 Kasım günü Bursa’dan İzmir’e malzeme taşımak için yola çıkan nakliye aracı şoförü, şirket tarafından kendisine teslim edilen 200 bin lira, çek ve senetleri yanındaki yedek şoför uyurken alarak kayıplara karıştı. H.B. (27) yönetimindeki bir şirkete ait 45 TA 895 plakalı TIR, 27 Kasım günü saat 11.00 sıralarında Akhisar’da bir restorana ait dinlenme tesisinde mola verdi. Mola sırasında aracı kullanan H.B.’nin, yanındaki yedek şoför M.G. uyurken şirkete ait olan 200 bin lira tutarındaki çek ve senetleri alarak bölgeyi terk ettiği tespit edildi.

Manisa il ve Akhisar İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı JASAT ekipleri, ihbar üzerine yaptıkları incelemede şüpheli H.B.’nin Manisa’nın Yunusemre İlçesinde bir arkadaşının evinde saklandığını tespit etti. JASAT ekiplerinin titiz çalışması sonucu şüpheli H.B., çaldığı para, çek ve senetlerle birlikte yakalandı ve yapılan sorgulamanın ardından suçunu itiraf etmesi ile çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak ceza evine gönderildi.




YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız