Süleyman Erdem’in 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Karne Mesajı

17 Haziran 2022 Saat: 12:28
Süleyman Erdem’in 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Karne Mesajı
Süleyman Erdem’in 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Karne Mesajı

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Haber Merkezi

Saygıdeğer Meslektaşlarım, Kıymetli Velilerimiz, Sevgili Öğrenciler, 

Zorlu sürece rağmen kararlılıkla sürdürdüğümüz her alanda başarılarla geçen bir eğitim-öğretim yılını daha huzur ve güven içerisinde sona erdirmenin mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. İlçemizde bugün 126 okulumuzda, 29442 öğrencimiz bugün karne alıyor.

Bu eğitim-öğretim yılında da bütün idarecilerimiz, öğretmenlerimiz, anne-babalar, çocuklarımızın yarınlara daha iyi, daha bilgili, daha donanımlı hazırlanmaları için ellerinden gelen gayret ve fedakârlığı gösterdiler. Umudumuz, ülkemizin istikbali olan öğrencilerimizin ve onları hayata hazırlayan saygıdeğer öğretmenlerimizin heyecanını paylaşıyor, hayırlı bir yaz tatili geçirmelerini diliyorum.

Geleceğin Kurucusu, Toplumumuzun Öncüsü Saygıdeğer Meslektaşlarım;

Gelecek nesilleri yetiştiren, toplumumuza yön veren, yarınlarımızın teminatı öğrencilerimiz için gösterdiğiniz özveri, emek ve gayretten dolayı sizleri tebrik ediyorum. Sizler, sistemin en güçlü bileşeni olarak bir yıl boyunca gösterdiğiniz fedakâr çabalarla öğrencilerimizin vatanımıza, milletimize hayırlı bir nesil olması için gayret gösterdiniz.  Bir yaşam biçimine dönüşmüş mesleğinizi icra ederken ortaya koyduğunuz fedakârlıklarla nice başarıların altında sizin emekleriniz var. Sizlerle birlikte ülkemizin maddi ve manevi kalkınması, eğitim ortamlarının niteliğinin artırılması adına her geçen gün daha iyiye ulaşmayı hedefliyoruz. 2023 Eğitim Vizyonu çerçevesinde, ülkemizi güçlü yarınlara taşıyacak güçlü Türkiye'nin çocuklarını sizler yetiştiriyorsunuz.  Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor, sevdiklerinizle birlikte sağlıklı ve mutlu tatiller diliyorum.

Değerli Velilerimiz;

Gelecekteki ümidiniz ve canınızdan çok sevdiğiniz çocuklarınızla birlikte 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılını bugün itibariyle tamamlamış bulunuyoruz. Çocuklarımız bizim en değerli varlıklarımız. Gösterdiğiniz fedakârlıktan dolayı minnettarız. Bizler yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz, destek personelimiz ve sizlerin desteğiyle birlikte büyük aile olarak çocuklarımızın daima yanındayız. Desteğinizle hep daha iyisini yapmak amacımız. Bizlere verdiğiniz destekleriniz teşekkür ediyorum. Karnelerinin bir araç olduğunu, çocuklarımızın sosyal, kültürel, duygusal, zihinsel ve fiziksel yeteneklerinin de notlarla ölçülemeyecek kadar mükemmel olduğunu unutmayalım. Yaz tatilinde çocuklarınızla güzel ve kaliteli zaman geçirmeniz dileğiyle…

Sevgili Öğrencilerim;

2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı boyunca ortaya koyduğunuz gayret ve çalışmaların sonucunda karnelerinizi alıyorsunuz. Bugün hepimiz için çok özel bir gün. Karne heyecanınızı paylaşıyor, sizlerle birlikte aynı sevinci yaşıyorum.

Sizler ülkemizin geleceği, aydınlık yarınlarımızın teminatısınız. Geleceğin kılavuzları, liderleri, yarına şekil veren,  kadim kültürümüzü geleceğe taşıyacak olan sizlersiniz. Karnenizin sadece bir araç olduğunu unutmayın. Bu tatil kendinizi geliştirmek, eksiklerinizi gözden geçirmek, yeni döneme yeni heyecan ve gayretle başlamanız için bir fırsat olacaktır Başarının yolu herkese açık. Yeter ki hedefinizi doğru seçin ve planlı olun. Bu tatil döneminde sizden beklentim; iyi dinlenmeniz, ailenizle vakit geçirmeniz, tatili kendinizi geliştirme fırsatı olarak değerlendirmeniz,

Sosyal, sportif ve kültürel etkinlikler ile kitap okuyarak geçireceğiniz mutlu, sağlıklı ve huzurlu bir tatil diliyorum.

Tüm idarecilerimize, çok değerli öğretmenlerimize, destek personelimize, anne-babalara, okul aile birliği yönetici ve üyelerine, Akhisar’ımızın; eğitimde, sosyal-sportif ve sanatsal faaliyetlerde yükselen ivmesine verdikleri özverili katkılardan dolayı teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyor, hepinizi saygı, sevgi ve muhabbetle selamlıyorum.

 




YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız