Sünnet Merkezi Akhisarlıların Hizmetine Açıldı

9 Haziran 2023 Saat: 13:38
Sünnet Merkezi Akhisarlıların Hizmetine Açıldı
Üroloji Uzmanı Op. Dr. Kubilay Kılınç, Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesinden emekli olduktan sonra Sağlık memuru Tunay Gül ile Hürriyet Mahallesi 224 Sokak numara 99 Daire 1’de (Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi Acil Karşısı) mua

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Sünnet Merkezi Akhisarlıların Hizmetine Açıldı

Akhisar Haberleri.com

Üroloji Uzmanı Op. Dr. Kubilay Kılınç, Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesinden emekli olduktan sonra Sağlık memuru Tunay Gül ile Hürriyet Mahallesi 224 Sokak numara 99 Daire 1’de (Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi Acil Karşısı) muayenesini Akhisarlıların hizmetine açtı.

Emekli İmam Hatip Cafer Akat’ın açılış duasından sonra muayenenin açılış kurdelesini Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Genel Cerrah Dr. Halil İbrahim Çabuk, Akhisar eski İlçe Emniyet Müdürü Engin Pınar, Üroloji Uzmanı Op. Dr. Zeki Kara, işyeri sahibi Üroloji Uzmanı Op. Dr. Kubilay Kılınç, babası Mustafa Kılınç ve Tunay Gül ile birlikte kestiler. Üroloji Uzmanı Op. Dr. Kubilay Kılınç, 1995 yılında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olduktan sonra Celal Bayar Üniversitesinden Üroloji Uzmanlığını aldı. 2002 de Akhisar’da göreve başladı. Önce Akhisar SSK hastanesinde sonrasında Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesinde görev yaptı. 20 yılı aşkındır Akhisar ve çevre ilçelere hizmet veren hizmet verdiği süreçte beraber çalıştığı sağlık memuru Tunay Gül ile beraber çevre il ve ilçeler dahil, olmak üzere 30 bini aşkın lokal sünnet işlemi gerçekleştirdiler. Emekli olan Dr Kubilay Kılınç ve sağlık memuru Tunay Gül, emeklilik sonrasında da sünnet işlemlerini yine beraber, Üroloji Uzmanı Op Dr Kubilay Kılınç’ın yeni açtığı özel muayenesinde yapmaya devam etmeye karar verdiler.

Açılışa katılan davetli ve misafirlere tavuklu, nohutlu pilav ve ayran ikramı yapıldı.

 




































YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız