THYATEİRA MASTER TAKIMI ÖĞRETMENLERİ UNUTMADI

26 Kasım 2021 Saat: 12:29
THYATEİRA MASTER TAKIMI ÖĞRETMENLERİ UNUTMADI
Başta Baş Öğretmenimiz Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ve Eğitim ordumuzun Thyateira Akhisar Master Futbol takımımızın çok kıymetli parçaları olan Cemal Karakuş, Mesut Akkoyun, Rıza Çelik, Tolga Hun ve Dünya’nın en k

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

THYATEİRA MASTER TAKIMI ÖĞRETMENLERİ UNUTMADI

Haber Merkezi

Başta Baş Öğretmenimiz Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ve Eğitim ordumuzun Thyateira Akhisar Master Futbol takımımızın çok kıymetli parçaları olan Cemal Karakuş, Mesut Akkoyun, Rıza Çelik, Tolga Hun ve Dünya’nın en kutsal vazifesini yapan tüm öğretmenlerimizin bu anlamlı günlerini kutluyor, vazifelerinin kutsallığı karşısında saygı ile eğiliyoruz. Bu uğurda canlarını feda eden öğretmenlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Saygıyla minnetle anıyoruz.

Öğretmenlerimiz bu anlamlı gününde konuşan Thyateıra Akhisar Master Futbol takımını başkanı sayın Ünal Balanuyan ve Sportif  Direktörü Emin Körkçü, takım kaptanımız Fatih Şen takımımızda bulunan dört kıymetli öğretmenimiz her anlamda bize büyük değer katmaktadırlar. Onların ışında hem evlatlarımız hemde Thyateıra Akhisar Master Futbol takımımız çok daha güzel yarınlara koşacaktır dediler.









YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız