Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinden Akhisar’a Okul

10 Şubat 2022 Saat: 19:36
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinden Akhisar’a Okul
TOBB tarafından yapılacak olan 154 okul için Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası derhal girişimlerine başlayarak Akhisar Kaymakamı Sayın Sabit Kaya’yı ziyaret etti.

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinden Akhisar’a Okul

Haber Merkezi - MHA

3 Şubat 2022 tarihinde TOBB ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokol kapsamında ilçelere TOBB tarafından yapılacak olan 154 okul için Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası derhal girişimlerine başlayarak Akhisar Kaymakamı Sayın Sabit Kaya’yı ziyaret etti. Ziyarette okul için uygun araziler üzerinde çalışmalar yapılarak, okul yapılabilecek arsalar tespit edildi.

Erdayıoğlu yaptığı açıklamada TOBB Başkanımız Sayın M.Rifat Hisarcıklıoğlu’nun destekleri ile ilçemize bir okul kazandırmayı çok arzuluyoruz, bunun için Sayın Kaymakamımız ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz ile okulun yapılabileceği yerler için verimli bir görüşme, yaptık en kısa sürede bu okulu Akhisar’ımıza kazandırmak istiyoruz, Sayın Kaymakamımız ile İlçe Milli Eğitim Müdürümüze bu konudaki hassasiyeti ve ilgisi için çok teşekkür ediyorum, dedi. Ziyarette ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Erdayıoğlu’na Meclis Başkanı Feride Sakarya, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Ulusoy, Yönetim Kurulu Üyeleri Erol Şirin ve Mehmet Kantarlı eşlik etti.






YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız