Vivense Home Akhisar Showroom hizmete açıldı

6 Ocak 2023 Saat: 18:48
Vivense Home Akhisar Showroom hizmete açıldı
Türkiye'de ev mobilyası denince akla gelen Vivense Home Akhisar Showroom mobilya mağazası çok sayıda davetlinin katılımıyla Ulucami Mahallesi 374 Sokak Kuzey Serpme evleri A Blok numara 191/1 Akhisarlıların hizmete açıldı.

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Vivense Home Akhisar Showroom hizmete açıldı

Akhisar Emrah Düztaş

Türkiye'de ev mobilyası denince akla gelen Vivense Home Akhisar Showroom mobilya mağazası çok sayıda davetlinin katılımıyla Ulucami Mahallesi 374 Sokak Kuzey Serpme evleri A Blok numara 191/1 (Güral City Önü) (Devlet Karayolu Üzeri BP Akaryakıt İstasyonu Karşısı) Akhisarlıların hizmete açıldı.

Hilaliye Kuran Kursu öğretmeni Şeref Özdemir'in açılış duasından sonra Vivense Home Akhisar Showroom mağazasının açılış kurdelesini AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Akhisar Kaymakamı Sabit Kaya, AK Parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı, Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sami Karaoğlan, Akhisar Ticaret Borsası Başkanı Alper Ahlat, AK Parti İlçe Başkanı Fatih Füzün, MHP İlçe Başkanı Ahmet Namal, Akhisar Ziraat Odası Başkanı Ahmet Akbuğa, Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, Vivense yönetim kurulu üyesi ve sorumlusu Mehmet Morgül, Bölge Müdürü Dilara Sert, Necmi İşçi Şirket kurucusu Necmi İşçi, Ömer İşçi, Süleyman İşçi ve işletme sahibi Necmi İşçi ile birlikte kestiler. 

Açılış konuşan işletme sahibi Necmi İşçi yaptı. Necmi İşçi;” Bugün ailemiz adına oldukça anlamlı bir gün. 60 yıl önce dedem Necmi İşçi’nin büyük emekleriyle kurduğu firmamıza 3. Bir sektör daha katmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ambalaj ve ofis mobilyalarından sonra ev yaşam kategorisine giriş yapıyoruz. Bu yolculuğa hikâyesine inandığımız, vizyonuna güvendiğimiz Vivense ile başlıyor olmak bizi daha da heyecanlandırıyor. Hedefimiz, müşteri odaklı ticaret anlayışımızı, Vivense çatısı altında da sürdürmektir. Son olarak açılış sürecindeki desteklerinden dolayı Vivense ekibine ve bu özel günümüzde bizimle birlikte olduğunuz için sizlere teşekkür ederim” dedi.

Açılışta konuşan yönetim kurulu üyesi ve sorumlusu Mehmet Morgül;” Vivense’nin Türkiye’deki 106’ıncı globaldeki 111. Mağazası olan Akhisar mağazasının açılışına hoş geldiniz. İşçi ailesine, Necmi İşçi ve Ömer İşçi’ye çok teşekkür ediyoruz. Vivense iş ortaklıklarıyla büyüyen bir firma, güzel evler yapan, güzel hayatlar yaşanmasına sebebiyet veren firma olma vizyonunda ilerliyor. Vivense’de bu yıl 10. Yılımıza giriyoruz. Geçtiğimiz sene 200 milyon doların üzerinde hasılatla Vivense’yi tamamladık. Vivense’nin şu anda bin 100’ün üzerinde tedarikçisi, 260 binin üzerinde ürün gamında ürünlerini müşterilerine sunan bir yapısı var. Biz Vivense’yi bir mobilya firması değil, teknoloji firması olarak tanımlıyoruz. Teknolojiyi dönüştüren ve bin 100 tedarikçinin yüz binlerce ürününü müşterilerle kavuşturan bir platform olarak konumluyoruz. Bugün, bir ekibimiz Bosna Hersek mağazamızın açılışını yapıyor. Başka bir ekibimiz Berlin’de, önümüzdeki hafta açılışı olacak. Önümüzdeki ay Çek Cumhuriyeti’nde Internet sitemizin açılışı yapılacak. İngiltere’de iki mağazamız var. Türkiye ekonomisine de ihracatla katkıda bulunmaktan da mutluluk duyuyoruz. Mağazamızın hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Açılışta konuşan AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur;” Necmi İşçi ağabeyimiz ile başlayan, oğulları Ömer ve Süleyman ile bayrak yarışı devam ediyordu. Bugün de torunları Necmi İşçi bu bayrağı ileri doğru taşımanın gayreti içerisinde başarılı bir genç kardeşimiz. Mobilya sektöründeki önemli bir markanın Akhisar’da olması, hemşerilerimize hizmet edecek olmasından dolayı tebrik ediyoruz. Allah hayırlı iş versin, bereketli olsun. İşçi ailesini tebrik ediyorum” dedi.













































































YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız