Yırcalı Anaokulu’ndan Muhteşem Mezuniyet Töreni

18 Haziran 2022 Saat: 10:55
Yırcalı Anaokulu’ndan Muhteşem Mezuniyet Töreni
Akhisar’ın gözde okul öncesi eğitim kurumlarından olan Yırcalı Anaokulu, yılsonu gösterisi ve mezuniyet gösterisi Necdi Şentürk parkiçi sinema salonunda yapıldı.

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Yırcalı Anaokulu’ndan  Muhteşem Mezuniyet Töreni

Metronom Haber Ajansı - MHA

Akhisar’ın gözde okul öncesi eğitim kurumlarından olan Yırcalı Anaokulu,  yılsonu gösterisi ve mezuniyet gösterisi Necdi Şentürk parkiçi sinema salonunda yapıldı.

Reşatbey Mahallesi 365 sokakta hizmet veren Yırcalı Anaokulu öğrencileri yılsonu gösterisi ve mezuniyet gösterisi Okul Müdürü hasan  berktaş ve müdür yardımcısı Burak gider’in önderliğinde gerçekleşen gösteri gecesinde minikler tüm hünerlerini sergiledi.

Yoğun katılımın sağlandığı program İstiklal Marşı ve Saygı duruşunun ardından, okul müdürü Hasan Berktaş’ın açılış konuşmasıyla başlayan gösterilerin sunumunu ise okulun öğretmenlerinden Saliha Hörmen üstlendi.

Program Öğrencilerin gösterileri ile devam etti. Çoğu  zaman izleyicileri gülümseten bazı anlarda da hüzünlendiren herkesi hayran bıraktıran çocukların gösterileri izleyicilerden tam not aldı.

Yırcalı Anaokulunda görev yapan 5 yaş sınıflarının gösterilerini hazırlayan  öğretmenleri: esra köştepe, Nilgün Kansu, şule kaçak, emel kılıç, selime mestanlı karakaya, Hanife çingi’nin hazırladığı programda öğrencileri izleyen veliler programa tam not verdi.

Program sonunda tüm çocuklar sahneye davet edilerek, Mezuniyet keplerini tüm salonu dolduran coşkulu kalabalığın geri sayımıyla çocuklar, hayat basamaklarından bir adımı daha güvenle geçerek, muhteşem finalleriyle Akhisar’a iz bıraktılar.












































































































YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız