Zeynep Gülin Öngör MTAL, Isparta'dan şampiyonluk ile döndü

1 Nisan 2022 Saat: 18:04
Zeynep Gülin Öngör MTAL, Isparta'dan şampiyonluk ile döndü
Zeynep Gülin Öngör M.T.A.L. genç kızlar-A kategorisi oryantiring takımı, 17 Nisan'da Balıkesir ilinde düzenlenecek olan liseler Türkiye Şampiyonası'nda şampiyonluk mücadelesi verecekler.

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Zeynep Gülin Öngör MTAL, Isparta'dan şampiyonluk ile döndü

Haber Merkezi

29- 30 Mart 2022 tarihlerinde Isparta'da gerçekleştirilen okul sporları gençler oryantiring Grup Şampiyonası'nda rakiplerini geride bırakarak Grup şampiyonluğuna ulaşan Zeynep Gülin Öngör M.T.A.L. genç kızlar-A  kategorisi oryantiring takımı, 17 Nisan'da Balıkesir ilinde düzenlenecek olan liseler Türkiye Şampiyonası'nda şampiyonluk mücadelesi verecekler.

Yarışma hakkında bilgi veren Okulun Beden Eğitimi Öğretmeni Muammer İnan; 2021-2022 eğitim öğretim yılı başında yeni Sporcular ile oluşturduğumuz oryantiring takımlarımız ile ara vermeksizin  sürdürdüğümüz çalışmaların meyvesini ilk olarak il birinciliği, ardından da grup birinciliği alarak perçinlenmiş olduk. Oryantiring branşı Okulumuzun başarılı olduğu ve  Türkiye şampiyonlukları yaşadığımız  geleneksel spor dalımızdır. Melda Öner , Sude Koç ,  Nehir Alpur , Yeşim Demir ve  Leyla Eriş 'ten oluşan Oryantiring Takımımız ile 17 Nisan'da Balıkesir'de Yine Türkiye kürsüsünün en üstünde yer almak için gayret sarf edecegiz. Çalışmalarımızda desteklerini esirgemeyen Okul Müdiremiz Sayın Nazan Bahar'a ,  Beden Eğitimi Öğretmeni arkadaşlarız Önder Soykan , Haluk Güven ,Özgür Morbel'e  ve tüm destek olanlara teşekkür ediyoruz dedi.










YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız