Ziraat Odasından İYİ Parti’ye Ziyaret

10 Mayıs 2022 Saat: 10:00
Ziraat Odasından İYİ Parti’ye Ziyaret
Akhisar Ziraat Odası Başkanı Ahmet Akbuğa, Ziraat Odası Yönetim Kurulu Üyeleri ve personeliyle birlikte, İYİ Parti Akhisar ilçe teşkilatı başkanı Halil Korkmaz ve yeni yönetimini parti ilçe binasında ziyaret etti.

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Ziraat Odasından İYİ Parti’ye Ziyaret

Haber Merkezi

Akhisar Ziraat Odası Başkanı Ahmet Akbuğa, Ziraat Odası Yönetim Kurulu Üyeleri ve personeliyle birlikte,  İYİ Parti Akhisar ilçe teşkilatı başkanı Halil Korkmaz ve yeni yönetimini parti ilçe binasında ziyaret etti.

Yeni yönetime başarı dileklerini ileten Ziraat Odası Başkanı AKBUĞA “İYİ Parti Akhisar ilçe teşkilatı başkanı Halil Korkmaz’a ve yeni yönetime aldıkları bu görevin hayırlı olmasını temenni ediyorum. Akhisar’ımız için fayda sağlayacak işler için elimizden geleni yapmaya, elimizi taşın altına koymaya hazırız.” Dedi. Gündemdeki konuların konuşulduğu görüşmede karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren İyi Parti Akhisar İlçe Başkanı Halil Korkmaz, yönetim olarak devir aldıkları görevin sorumluluğunun farkında olduklarını belirterek daha iyi bir Akhisar için çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi.





























YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız