KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
Zümrüt MobilyaYamaçlar Yapı
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
HASCANLAR
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSE CAMYamaçlar Yapı

Sağlık

450 Yataklı Dev Yatırımın inşaatı başlıyor

AK Parti Grup Başkan Vekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, Akhisar için verdikleri sözü tuttuklarını belirterek, 450 yataklı Akhisar Devlet Hastanesi'nin yapım sürecine ilişkin müjdeli haberleri paylaştı.

15 Haziran 2024 Saat: 08:53
450 Yataklı Dev Yatırımın inşaatı başlıyor
450 Yataklı Dev Yatırımın inşaatı başlıyor
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

450 Yataklı Dev Yatırımın inşaatı başlıyor
Akhisarhaberleri.com 

AK Parti Grup Başkan Vekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, Akhisar için verdikleri sözü tuttuklarını belirterek, 450 yataklı Akhisar Devlet Hastanesi'nin yapım sürecine ilişkin müjdeli haberleri paylaştı. Yenişehirlioğlu, ilçenin öncelikli ve acil ihtiyacı olan devlet hastanesinin yapımı için çalışmaların hızla devam ettiğini vurguladı.

Yenişehirlioğlu, yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Akhisar’ımıza verdiğimiz sözü tutuyoruz; 450 yataklı Akhisar Devlet Hastanesi için her aşamayı titizlikle inceliyor, tüm gelişmeleri hassasiyetle takip ediyoruz. Sağlık Bakanlığımızın 2024 yılı yatırım programında yer alan bu önemli proje için yüklenici firma ile sözleşme imzalanmış olup, bayramdan sonra ilgili firmaya yer teslimi yapılacak ve yapım çalışmalarına başlanacaktır."

Yenişehirlioğlu, hastanenin teknik özelliklerine de değinerek, "Hastanemiz 450 yatak kapasitesiyle, 132 poliklinik, 97 yoğun bakım, 18 yeni doğan yoğun bakım, 19 ameliyathane ve 40 acil yatak ile hemşerilerimize hizmet verecektir. Bu kapsamlı ve modern hastane, Akhisar’ın sağlık hizmetlerine büyük bir katkı sağlayacak ve vatandaşlarımızın sağlık ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayacaktır" dedi.

Yenişehirlioğlu, ayrıca projeyi hassasiyetle takip eden Sağlık Bakanlığı yetkililerine ve emeği geçen tüm çalışanlara teşekkür etti. Hastanenin ilçeye hayırlı olmasını dileyerek, projenin tamamlanmasıyla birlikte Akhisar’ın sağlık alanında önemli bir hizmete kavuşacağını ifade etti.

Bu müjde, Akhisar halkı arasında büyük bir sevinçle karşılandı. Akhisar Devlet Hastanesi'nin tamamlanmasıyla birlikte, ilçenin sağlık altyapısının güçleneceği ve vatandaşların sağlık hizmetlerine daha hızlı ve etkin bir şekilde erişim sağlayacağı belirtiliyor.

Projenin başlamasıyla birlikte, inşaat sürecinin titizlikle yürütüleceği ve hastanenin en kısa sürede hizmete açılmasının hedeflendiği kaydedildi. Akhisar halkı, bu büyük yatırımın hayata geçmesiyle sağlık alanında önemli bir rahatlama yaşayacak.






 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız