KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
Zümrüt MobilyaYamaçlar Yapı
GÖZÜPEKTEL
BOŞ REKLAM ALANII
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
HASCANLAR
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSE CAMYamaçlar Yapı

Güncel

AGM Belediyede !

Renkli Notalar Projesi İçin Türkiye’de Buluşan Gençler Belediye Başkanı Hızlı’yı Ziyaret Etti

12 Ekim 2011 Saat: 12:58
AGM Belediyede !
AGM Belediyede !
DAYIOĞLU KASABI


 

Avrupa Birliği Bakanlığı, Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı Gençlik Programları kapsamında; Avrupa Gençlik Merkezi tarafından Akhisar’da gerçekleştirilmekte olan ‘Renkli Notalar’ adlı proje kapsamında; Avrupa Gençlik Merkezi üyeleri, aralarında Portekiz, Romanya, Letonya, Polonya, Litvanya, İtalya ve Çek Cumhuriyeti'ndeki ortaklarının da bulunduğu katılımcılar Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı’yı makamında ziyaret etti.

 

Akhisar’da hayatını sürdüren Roman vatandaşlar ile birlikte gerçekleştirilen proje kapsamında ziyaret edilen Başkan Hızlı, kentteki Roman vatandaşlara yönelik yapılan yatırımlar ve çalışmalar hakkında bilgi verdi.

 

Farklı kültürlerin bir araya gelerek dünya kültürünün zenginliği açısından önemli olduğuna vurgu yapan Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı “Şehrimize hoş geldiniz, umarım şehrimizi beğenirsiniz, buradan ayrılırken birer Akhisar dostu olarak ayrılmanızı dilerim. Farklı kültürlerin bir araya gelişi dünya kültürü zenginliği açısından önemlidir. Birbirimizi tanımamız bilmemiz, dünya barışı içinde önemlidir. Umarım hepimiz buna katkı sağlamaya devam edeceğiz. Bizler sizleri Akhisar’da görmekten büyük mutluluk duyduk, umarım aynı mutluluğu bizler de sizlere vermişizdir” dedi.

 

Roman vatandaşlara yönelik çalışmalarını anlatan Hızlı “Roman Mahallemiz ile ilgili bir toplu konut çalışmamız var ancak şuanda tam neticelenmiş değildir. Bir çok Roman vatandaşımızı kapsayacak bir toplu konut çalışmamız olduğunu söyleyebilirim. Roman mahallemiz içerisinde geçen ana cadde üzerini beton parke yaptık. Önümüzdeki süreçte oradaki fiziksel imkanları da iyileştirmek için sivil bir ekip kurup yavaş yavaş daha iyi hale getireceğiz. Roman mahallesi içerisinde geçen dere yatağında belli süreçlerde bir çok temizlik yaptık ancak tekrar tekrar aynı konuma geliyor. Bu konuda biraz da birbirimize yardımcı olmak gerekmektedir. Akhisar kendi ölçeği içerisinde büyük bit kenttir. Dolayısıyla Roman mahallemiz ile ilgili bir  stratejimiz var aynı zamanda oraya bir okul yapacağız. İlkokul öncesi Ana Okulu dediğimiz bir eğitim merkezini belediye olarak kazandıracağız. Roman mahallemize karşı bir pozitif ayrımcılık düşünüyoruz, önümüzdeki günlerde kademeli olarak gündeme alacağız. Yine roman mahallemize bir okuma salonu kazandırdık. Bizlerin de en büyük isteği bizler tarafından yapılan her türlü çalışma herkes tarafından sahiplenmelidir” dedi.

 

Ziyaret ardından Başkan Hızlı katılımcılara ve ziyaretçilere Akhisar’ın tanıtımlarının yer aldığı cd ve kitaplardan oluşan paket takdim etti.





















Haber & Reklamlarınız için : 0236 412 79 22

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız