KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
Zümrüt MobilyaYamaçlar Yapı
GÖZÜPEKTEL
BOŞ REKLAM ALANII
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
HASCANLAR
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSE CAMYamaçlar Yapı

Siyaset

Ak Parti İlçe Teşkilatında Bayramlaşma Yapıldı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akhisar İlçe Başkanlığı tarafından Kurban Bayramı dolayısıyla ikinci günü saat 18.00’de Parti Lokalinde bayramlaşma programı yapıldı.

18 Haziran 2024 Saat: 12:44
Ak Parti İlçe Teşkilatında Bayramlaşma Yapıldı
Ak Parti İlçe Teşkilatında Bayramlaşma Yapıldı
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Ak Parti İlçe Teşkilatında Bayramlaşma Yapıldı

Haber Merkezi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti)  Akhisar İlçe Başkanlığı tarafından Kurban Bayramı dolayısıyla ikinci günü saat 18.00’de Parti Lokalinde bayramlaşma programı yapıldı.

AK Parti İlçe Lokalinde düzenlenen bayramlaşma programına İlçe Başkanı İsmail Ahmet Sözcüer, Yönetim kurulu üyeleri, AK Parti İl Başkan Yardımcıları Ahmet Erdoğdu, Fettah Gürmen, Belediye Meclis Üyeleri, Kadın Kolları Başkanı  Mimar Tuğba Bacak, Gençlik Kolları Başkanı Ümit İldeş ve yönetimi, partili üyeler katıldı.

Bayramlaşma programında konuşan AK Parti İlçe Başkanı İsmail Ahmet Sözcüer,  Bu gün bayramın ikinci gününde bir araya geldik. AK Parti Grup başkanvekilimiz Bahadır Yenişehirlioğlu, Bülent Arınç ‘ın selamlarını getirdim. Sizlerle beraber olmak bizleri ayrıca çok mutlu etti. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum iyi bayramlar diyerek sözlerini tamamladı.

Bayramlaşma programında konuşan AK Parti İl Başkan yardımcısı Ahmet Erdoğdu;” Bayramlar bu düşüncelerin hakim olduğu günlerdir. Küslerin barıştığı, yaşlıların, aile büyüklerinin ziyaret edildiği günlerdir. Coğrafyamızda ciddi bir insanlık dramı yaşanmaktadır. İnşallah en kıza zamanda Filistin’de, Gazze’de ki kardeşlerimiz özgürlüğüne inşallah kavuşur. Bayramdan en fazla  yüce Allah’tan temennimiz budur. Bu günde Netenyahu ‘da hükümeti fes etti, en kısa zamanda berbat olur giderler. AK Parti son yerel seçimlerde kaybettiği bir şey yok. Toplum bu kardeşlerimizi denemek istedi, 2 ayda birçok yerde domino ettiler. Biz onların başarısız olmalarını değil, başarılı olmalarını istiyoruz, çünkü bizde bu şehirde yaşıyoruz. Yaptıkları her hizmetten bizde istifade edeceğiz. Ama maalesef  genlerinde yok, bu sosyal demokratların çok fazla topluma hizmet etmek gibi, biz zaten 2028’de yapılacak seçimlerde emaneti alacağız. Bu millete kıyamete kadar hizmet edeceğiz. Çünkü bu toplum AK Partiyle birlikte kendi iktidarını gördü. Toplum kendini AK Parti iktidarında kendini birinci sınıf vatandaşı olarak gördü. Bu millet AK Partiden vazgeçmez, ta ki biz onlardan vazgeçmedikten sonra, bende kardeşlerimizde sıkıntı görmüyorum. Kurban bayramınızı kutluyorum diyerek sözlerine son verdi.