KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
Zümrüt MobilyaYamaçlar Yapı
GÖZÜPEKTEL
BOŞ REKLAM ALANII
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
HASCANLAR
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSE CAMYamaçlar Yapı

Kültür/Sanat

AKGİAD yönetim ve üyeleri katıldıkları Çin Fuar’ından döndüler!

Akhisar Genç İşadamları Derneği (AKGİAD) Makina ve elektronik fuarına katıldı.

21 Nisan 2011 Saat: 20:21
AKGİAD yönetim ve üyeleri katıldıkları Çin Fuar’ından döndüler!
AKGİAD yönetim ve üyeleri katıldıkları Çin Fuar’ından döndüler!
DAYIOĞLU KASABI

Akhisar Genç İşadamları Derneği (AKGİAD) yönetim kurulu Başkanı Yılmaz Çatalcalı, yönetim kurulu üyeleri Ümit Rodoplu, Özkan Kalın, Bahattin Alkın, Zülfikar Benibil, Özkan  Demirdöğen, Adnan Aksüyek, Nedim Şen, Hüseyin  Demirdöğen ile beraber Derneğin  organize ettiği Çin’in üçüncü büyük şehri olan Guangzhou’daki dünyanın en büyük Makina  ve elektronik fuarına katıldılar.

 9 günlük Çin Guangzhou şehrindeki Fuar’dan dönen AKGİAD Başkanı Yılmaz Çatalcalı; Çin Fuar gezisini anlattı. Çatalcalı;”  Dernek ve yönetim kurulu ve üyelerimiz ile  birlikte ilk önce İstanbul’a, oradan da on iki saatlik bir uçak yolculuğundan sonra Hong  Kong’a ulaştık. Bir gün kaldıktan sonra özel araçlarla Çin Halk Cumhuriyetine ve bu ülkenin  fuarlar şehri olan Guangzhou’ya gittik. Burada 5 gün kaldıktan sonra, dünyanın en büyük  Makine ve Elektronik fuarı ziyaret ettik. Fuarda çeşitli iş görüşmeleri ve iş bağlantıları  yaptık. Daha sonra Çin heyeti derneğimize dünyanın en büyük deniz Restaurant’ında gala  yemeğine katıldık. Daha sonra Guangzhou’dan, Shenzhen havaalanına ulaşıldı. Buradan da  Çin’in ikinci büyük şehri olan 23 milyon nüfuslu Shanghai’ye  gittik. Burada şehir turu yapıldı ve 650 metre yüksekliğindeki dünyanın ikinci büyük televizyon kulesini gezdik. Saatte 480 km hız yapan hızlı tren ile Shanghai hava limanına ulaştık.12 saatlik bi uçuştan sonra İstanbul’a ve oradan da İzmir’e  geldik” dedi. 

Çatalcalı;” AKGİAD olarak yaptığımız ilk Uluslararası Fuar gezi organizasyonumuz çok  güzel geçti ve çeşitli iş görüşmeleri yaptık. Dünyanın  makineleşmedeki ve teknolojideki  geldiği son nokta ve Çin’in süper güç olma yolundaki hızlı gelişimini gözlemledik. Bu tip  organizasyonların insanların ufkunu açıyor ve  kişilerin ve ülkelerin artılarını, eksilerini  görmelerini sağladığını düşünüyorum. Organizasyonumuza  katılan tüm dernek yönetim  kurulu ve üyelerine teşekkür ediyorum” dedi.