KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
Zümrüt MobilyaYamaçlar Yapı
GÖZÜPEKTEL
ONUR İŞ MAKİNALARI
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
HASCANLAR
Zeytinkent Sürücü Kursu
AKM
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar aktel
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
KOLAY GIDA

Güncel

Akhisar Belediyesi'nden Ramazan Ayında İhtiyaç Sahiplerine Gıda Yardımı

Akhisar Belediyesi, Ramazan ayının manevi atmosferinde paylaşma ve dayanışmayı ön planda tutarak ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıda yardımında bulunuyor.

7 Mart 2025 Saat: 14:08
Akhisar Belediyesinden Ramazan Ayında İhtiyaç Sahiplerine Gıda Yardımı
Akhisar Belediyesi'nden Ramazan Ayında İhtiyaç Sahiplerine Gıda Yardımı
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Akhisar Belediyesi'nden Ramazan Ayında İhtiyaç Sahiplerine Gıda Yardımı

Haber Merkezi

Akhisar Belediyesi, Ramazan ayının manevi atmosferinde paylaşma ve dayanışmayı ön planda tutarak ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıda yardımında bulunuyor. Belediye ekipleri, hazırlanan gıda paketlerini kapı kapı dolaşarak vatandaşlara ulaştırıyor.

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, Ramazan ayının yardımlaşma ve dayanışma ayı olduğunu vurgulayarak, ihtiyaç sahibi komşuların yanında olmaya devam ettiklerini belirtti. Başkan Dutlulu, şu ifadeleri kullandı:

"Paylaşmanın ve dayanışmanın değerini en sıcak şekilde hissettiğimiz bu Ramazan ayında da ihtiyaç sahibi komşularımızın yanındayız. Halkla İlişkiler Müdürlüğümüze bağlı ekip arkadaşlarımız, vatandaşlarımız için hazırladığımız gıda paketlerini kapı kapı dağıtmaya devam ediyor."

Kapı Kapı Yardım Dağıtımı Devam Ediyor

Akhisar Belediyesi ekipleri, Ramazan ayı boyunca gıda desteğini sürdüreceklerini belirterek, vatandaşların ihtiyaçlarını en hızlı şekilde karşılamak için çalıştıklarını ifade etti. Belediyeye yapılan başvurular titizlikle değerlendiriliyor ve yardım paketleri ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor.

Sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket ettiklerini vurgulayan Başkan Dutlulu, Ramazan ayının bereketini tüm vatandaşlarla paylaşmak için çalışmalarına devam edeceklerini belirtti.