Akhisarspor, Süper Lig’in ilk haftasında 12 Ağustos Cumartesi günü Manisa 19 Mayıs Stadında karşılaşacağı Demir Grup Sivasspor maçının hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.
Akhisar Belediyespor’da Sivasspor hazırlıkları
Metronom Haber Ajansı-MHA
Akhisarspor, Süper Lig’in ilk haftasında 12 Ağustos Cumartesi günü Manisa 19 Mayıs Stadında karşılaşacağı Demir Grup Sivasspor maçının hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.
Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde yapılan idman düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Çabukluk ve koordinasyon çalışmalarıyla devam eden antrenman dar alanda top kapma ve yarı sahada taktik ve hücum çalışmasıyla tamamlandı.
Yeşil – siyahlı ekipte çalışmalarını salonda sürdüren Daniel Larsson antrenmana katılmazken yeni transfer Serginho ise çalışmalarını bireysel olarak sürdürdü.
Ege ekibinde, Demir Grup Sivasspor maçında hücum hattında Paulo Henrique’nin maç kondisyonunun yeterli olmaması nedeniyle Muğdat Çelik’in yer alması bekleniyor. Öte yandan Buruk’un Sivasspor karşısına kalede Milan Lukac, defansta Miguel Lopes, Caner Osmanpaşa, Mustafa Yumlu ve Ömer Bayram, orta alanda Aykut Çeviker, Soner, Olcan Adın, Onur Ayık, Barbosa ve ileride Muğdat ile çıkması bekleniyor.