KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
Zümrüt MobilyaYamaçlar Yapı
GÖZÜPEKTEL
BOŞ REKLAM ALANII
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
HASCANLAR
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSE CAMYamaçlar Yapı

Kültür/Sanat

Akhisar’da Briç Turnuvasına ilgi yoğun oldu!

Akhisar’da Briç Turnuvasına ilgi yoğun oldu!

30 Mayıs 2011 Saat: 20:05
Akhisar’da Briç Turnuvasına ilgi yoğun oldu!
Akhisar’da Briç Turnuvasına ilgi yoğun oldu!
DAYIOĞLU KASABI

552. Çağlak Festivali ve Zeytin Şenlikleri kapsamında düzenlenen Briç turnuvası ilgi yoğun oldu. Şehit Yüzbaşı Necdi Şentürk Merkez Park içinde Akhisar Belediyesi Düğün Salonunda 552. Çağlak Festivali ve Zeytin Şenlikleri kapsamında düzenlenen Briç turnuvasına, Afyon, Balıkesir, Aydın, Manisa, İzmir, İstanbul ve Akhisar’dan toplam 108 kişi ve 3 TBF hakemi katıldı. Festival etkinliklerinde ilk kez düzenlenmesi ve bundan böyle geleneksel hale gelecek. Briç turnuvasında 27 masa kurulması Akhisar’da Briç’e ilginin fazla olduğunu gösterdi.

Briç müsabakalarında iyi bir ev sahipliği örneği gösterdiği vurgulayan Belediye Başkanı Salih Hızlı;” ilk kez düzenlediğimiz Briç turnuvasına katılımın yüksek olması bizleri çok mutlu etti. Briç’e olan bu ilgi nedeniyle bundan sonraki Çağlak Festival etkinliklerinde bunu geleneksel hale getireceğiz. Müsabakalar dostluk ve arkadaşlık duyguları içinde tamamlanmıştır. Akhisar Belediyesi olarak farklı branşlarda verdiğimiz desteğe bu yıl Akhisar Belediyespor Briç takımın kurarak katkı sağladık. Onlar da bizi özellikle Balıkesir’de başarı ile temsil ettiler. Ayrıca dereceye giren ve girmeyen tüm katılımcıları da kutluyoruz” dedi.

Turnuvaya TBF yönetim kurulu üyesi Ferruh Yılmaz, Ege bölge temsilcisi ve Balıkesir briç kulübü başkanı Önder Özcan, Milli hakem ve hakem hocası Hakan Tabak, İzmir bölgesi hakemi Hakan Kahraman turnuvamıza renk katmışlardır.

Turnuva sonucunda: Birinci olan Cemal Özbirsel-Mehmet Özcan, ikinci olan Ferruh Yılmaz-Ender Özcan, üçüncü olan Ramazan Çınar-Mustafa Gören’e kupa ve madalyalarını Belediye Başkanı Salih Hızlı verdi.

Snyör: Birinci olan Önder yolcu-Ahmet Büyüksucu, Mix: Birinci olan Seher Çetinkaya-Fatih Başaran, turnuvada en değerli oyuncu ödülünü Şehrimiz oyuncularından emekli öğretmen Rüstem Aygen kazanırken, en iyi atak ödülünü Kenan Molla, en iyi defans ödülünü Salih Ersen-Abdullah Karacık ikilisi, en iyi deklere ödülünü Hakkı Kule-Yeşeren Karacık, en centilmen oyuncu ödülünü Ender Özcan’a ödüllerini Belediye Başkan Yardımcıları Ömer İşçi, Latif Çakmak, Akhisar Belediyespor Kulüp Başkanı Hüseyin Eryüksel tarafından kupa ve madalyaları verildi.