KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
Zümrüt MobilyaYamaçlar Yapı
GÖZÜPEKTEL
BOŞ REKLAM ALANII
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
HASCANLAR
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSE CAMYamaçlar Yapı

Asayiş

Akhisar’da Dahil 5 İlçede Kaçak Sigara Operasyonu

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, 5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu’na muhalefet suçunu önlemek amacıyla düzenlediği operasyonlarda büyük bir başarıya imza attı.

5 Temmuz 2024 Saat: 10:49
Akhisar’da Dahil 5 İlçede Kaçak Sigara Operasyonu
Akhisar’da Dahil 5 İlçede Kaçak Sigara Operasyonu
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Akhisar’da Dahil 5 İlçede Kaçak Sigara Operasyonu

Akhisar Haberleri.com

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, 5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu’na muhalefet suçunu önlemek amacıyla düzenlediği operasyonlarda büyük bir başarıya imza attı. Salihli, Kırkağaç, Akhisar, Soma ve Turgutlu ilçelerinde, İstihbarat Şube Müdürlüğü'nün desteğiyle gerçekleştirilen operasyonlarda 6 şüpheli şahıs yakalandı.

Yakalanan şüpheliler N.K. (39), Z.D. (59), A.K. (41), O.O. (39), R.B. (31) ve İ.B. (54) hakkında adli işlemler başlatıldı. Şüphelilerin ikametgahları, araçları, işyerleri ve depolarında yapılan aramalarda, toplamda 53.160 adet doldurulmuş sigara, 295 kg kıyılmış tütün, 5120 dal kıyılmış tütün ile dolu makaron, 6.75 kg bandrolsüz kıyılmış tütün, 1.76 kg bandrolsüz nargile tütünü, 506 paket (10120 adet) muhtelif markalarda gümrük kaçağı sigara, 20 paket muhtelif markalarda puro, 200 adet elektronik sigara, 140 adet cinsel içerikli macun ve 20 adet cinsel içerikli jel ele geçirildi.

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü, halkın huzur ve güvenliği için suç ve suçlularla mücadelesine kararlılıkla devam edeceğini belirterek, kamuoyunu bilgilendirdi. Operasyonların kararlılıkla sürdürüleceği ve benzeri suçlarla mücadelenin devam edeceği vurgulandı.