KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
Zümrüt MobilyaYamaçlar Yapı
GÖZÜPEKTEL
BOŞ REKLAM ALANII
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
HASCANLAR
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSE CAMYamaçlar Yapı

Asayiş

Akhisar’da Köpek Saldırısı

Akhisar’da Şehit Teğmen Tahir Ün Caddesi’nde meydana gelen bir olayda, bir anne ve çocuğu motorla seyir halindeyken başıboş köpeklerin saldırısına uğradı.

22 Ekim 2024 Saat: 11:56
Akhisar’da Köpek Saldırısı
Akhisar’da Köpek Saldırısı
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Akhisar’da Köpek Saldırısı

Akhisar Haberleri.com

Akhisar’da Şehit Teğmen Tahir Ün Caddesi’nde meydana gelen bir olayda, bir anne ve çocuğu motorla seyir halindeyken başıboş köpeklerin saldırısına uğradı. Köpek saldırısından kaçmaya çalışırken motorun hakimiyetini kaybeden anne, motorla yere düştü. Anne ve çocuğu, kask sayesinde ölümden döndü.

Olay, Tahir Ün Caddesi’nin tam ortasında yaşandı. Motorun devrilmesiyle anne başını çarptı, kolu ve ayağından sakatlandı. Yanında bulunan çocuğu da düşme sonucu kafasını çarparak yaralandı. Her iki kazazede de tedavi altına alınırken, olayın şoku hem anne hem de çocuk üzerinde derin bir etki bıraktı. Kazazedeler, olay sonrasında çekilen röntgen ve tomografi raporlarına göre tedavi gördü. Anne, köpek saldırılarının Akhisar genelinde uzun süredir devam ettiğini belirterek, bu tür saldırıların daha önce de yaşandığını vurguladı. “Çarşıda, yolda, parkta; nereye gitsek köpeklerin saldırısına uğruyoruz. Geçen sene gölette de saldırıya uğramıştık. Zabıta ekiplerine defalarca şikayet ettik, ama hala sokaklar köpek dolu. Tahir Ün gibi merkezi bir yerde bile canımızdan oluyorduk. Özellikle sabah işe ve okula giden insanlar köpeklerin tehdidi altında” dedi. Vatandaşlar, bu sorunun çözülmesi için yetkililerden acil bir önlem alınmasını talep ediyor. Anne, "Artık çarşıya bile çıkmaya korkuyoruz. Daha ne kadar sürecek bu tehlike?" diyerek yetkilileri harekete geçmeye çağırdı.