KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
Zümrüt MobilyaYamaçlar Yapı
GÖZÜPEKTEL
BOŞ REKLAM ALANII
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
HASCANLAR
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSE CAMYamaçlar Yapı

Asayiş

Akhisar’da Silah Operasyonu: 2 Şüpheli Tutuklandı

Akhisar Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, silah taşıyan, bulunduran ve satışını yapan şahıslara yönelik operasyonlar hız kesmeden devam ediyor.

17 Ekim 2024 Saat: 12:58
Akhisar’da Silah Operasyonu: 2 Şüpheli Tutuklandı
Akhisar’da Silah Operasyonu: 2 Şüpheli Tutuklandı
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Akhisar’da Silah Operasyonu: 2 Şüpheli Tutuklandı

Akhisar Haberleri.com

Akhisar Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, silah taşıyan, bulunduran ve satışını yapan şahıslara yönelik operasyonlar hız kesmeden devam ediyor. Akhisar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Hacıishak Mahallesi'nde gerçekleştirilen operasyon sonucunda önemli miktarda ruhsatsız silah ele geçirildi.

Operasyon kapsamında, Ruger ibareli 9 mm çapında bir tabanca, Glock ibareli iki adet 9 mm çapında ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Yapılan baskında, silah ticareti yaptığı belirlenen C.Ü (28) ve S.K (20) isimli şahıslar gözaltına alındı. Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından Akhisar Cumhuriyet Başsavcılığı'na sevk edildi. Yapılan yargılama sonucunda şüpheliler, "Silah Ticareti" suçu kapsamında tutuklanarak cezaevine gönderildi. Akhisar İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, ilçede huzurun ve güvenliğin sağlanması adına bu tür operasyonların aralıksız devam edeceğini vurguladı.

Yetkililer, silah taşıma ve bulundurma konusunda yasalara uyulmasının hayati önem taşıdığını ve bu konuda herhangi bir taviz verilmeyeceğini belirtti. Akhisar’da halkın güvenliği için operasyonlar kararlılıkla sürdürülecek.