KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
Zümrüt MobilyaYamaçlar Yapı
GÖZÜPEKTEL
BOŞ REKLAM ALANII
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
HASCANLAR
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSE CAMYamaçlar Yapı

Asayiş

Akhisar Emniyeti’nden Büyük Başarı!

Akhisar Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Akhisar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilçede kamu düzeninin sağlanması, suç işlenmesinin önlenmesi, işlenmiş suçların aydınlatılması ve suç delillerinin ele geçirilip faillerinin yakalanması amacıyla

12 Temmuz 2024 Saat: 20:10
Akhisar Emniyeti’nden Büyük Başarı!
Akhisar Emniyeti’nden Büyük Başarı!
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Akhisar Emniyeti’nden Büyük Başarı!

Akhisar Haberleri.com

Akhisar Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Akhisar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilçede kamu düzeninin sağlanması, suç işlenmesinin önlenmesi, işlenmiş suçların aydınlatılması ve suç delillerinin ele geçirilip faillerinin yakalanması amacıyla kapsamlı şok asayiş uygulamaları gerçekleştirdi.

Uygulamalar kapsamında, S.G.'nin üzerinden bir adet ruhsatsız tabanca ve bu tabancaya ait çeşitli fişekler ele geçirildi. Yapılan yol kontrollerinde bir adet çalıntı motosiklet ve bir adet çalıntı şarjlı bisiklet bulunarak, şüpheliler yakalandı.

Son beş gün içinde yapılan operasyonlar sonucunda, başta FETÖ terör örgütü üyesi olmak, uyuşturucu ticareti yapmak, yağma, adam öldürme ve diğer asayiş suçlarından aranan 24 kişi yakalanarak adli makamlara sevk edildi.

Yetkililer, vatandaşların huzur ve güvenliği için, değerli halkın desteğiyle suç ve suçlularla mücadelenin kararlılıkla devam edeceğini belirtti. Akhisar İlçe Emniyet Müdürlüğü, bu tür operasyonların süreceğini ve kamu düzeninin sağlanması için çalışmaların aralıksız devam edeceğini vurguladı.