KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
Zümrüt MobilyaYamaçlar Yapı
GÖZÜPEKTEL
BOŞ REKLAM ALANII
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
HASCANLAR
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSE CAMYamaçlar Yapı

Güncel

Akhisar Fen Lisesinden Kaymakam Köten’e Ziyaret

Akhisar Fen Lisesinden Kaymakam Köten’e Ziyaret

14 Ekim 2011 Saat: 15:31
Akhisar Fen Lisesinden Kaymakam Köten’e Ziyaret
Akhisar Fen Lisesinden Kaymakam Köten’e Ziyaret
DAYIOĞLU KASABI


 

Akhisar Fen Lisesi Okul-Aile Birliği yönetim kurulu Akhisar Kaymakamı Sayın Kamil Köten’e hoş geldiniz ziyaretinde bulundular.

2010-2011 eğitim öğretim yılında eğitim öğretime açılan ve bu yıl aldığı iki sınıfla öğrenci sayısını 104’e çıkaran Akhisar Fen Lisesi Okul-Aile Birliği yönetim kurulu Akhisar Kaymakamı Sayın Kamil Köten'i  makamında  ziyaret ettiler.


Okul Aile Birliği Başkanı Nermin Eroğlu, başkan yardımcısı Sibel Canten , Okul-Aile Birliği öğretmen temsilcisi Ahmet Can, rehber öğretmen Mefail Çiftçiler ve okul müdürü Mehmet Çelik'ten oluşan Akhisar Fen Lisesi Okul-Aile Birliği yönetim kurulu Akhisar Kaymakamı Kamil Köten'i  ziyaret etti.


Okul Aile Birliği başkanı Nermin Eroğlu; “İlçemizde geçen yıl hizmete giren Akhisar Fen Lisesinin 104 öğrencisi vardır. Akhisar Anadolu Öğretmen Lisesi ile birlikte eğitim öğretim görmekteyiz. Dört sınıftan oluşan okulumuzun 70 öğrencisi Akhisar Anadolu Öğretmen Lisesinin pansiyonundan yararlanmaktadır. Okul Müdürü Mehmet Çelik, okulumuzun yapım protokolü geçen sene imzalandı. Köfteci Ramizler tarafından yaptırılacak olan okulumuzun arsa kamulaştırma çalışmaları devam etmektedir.


Akhisar Kaymakamı Kamil Köten ziyaret esnasında yaptığı açıklamada “Fen Liseleri ülkemizin en güzide okullarındandır. Yüksek puanlı öğrenci almaktadır ve bu okullarda eğitim ve öğretim gören öğrencilerimiz ülkemizin en seçkin üniversitelerine yerleşme imkânı bulmaktadır. İlçemizin eğitimine önemli katkı sağlayacağına inanıyorum” dedi. Okulunuzun bir an önce kendi binasına kavuşması için biz de elimizden geldiğince gayret göstereceğiz” dedi.









 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız