KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
Zümrüt MobilyaYamaçlar Yapı
GÖZÜPEKTEL
BOŞ REKLAM ALANII
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
HASCANLAR
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSE CAMYamaçlar Yapı

Asayiş

Akhisar İlçe Emniyet Müdürlüğü’nden Okullar İçin Güvenlik Tedbirleri

2024-2025 eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte Akhisar İlçe Emniyet Müdürlüğü, öğrencilerin daha güvenli ve huzurlu bir eğitim dönemi geçirmelerini sağlamak amacıyla kapsamlı güvenlik tedbirleri aldı.

11 Eylül 2024 Saat: 12:38
Akhisar İlçe Emniyet Müdürlüğü’nden Okullar İçin Güvenlik Tedbirleri
Akhisar İlçe Emniyet Müdürlüğü’nden Okullar İçin Güvenlik Tedbirleri
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Akhisar İlçe Emniyet Müdürlüğü’nden Okullar İçin Güvenlik Tedbirleri

Akhisar Haberleri.com

2024-2025 eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte Akhisar İlçe Emniyet Müdürlüğü, öğrencilerin daha güvenli ve huzurlu bir eğitim dönemi geçirmelerini sağlamak amacıyla kapsamlı güvenlik tedbirleri aldı. İlçedeki 47 okulda görev yapmak üzere toplam 76 personel görevlendirildi. Bu görevlendirmeler kapsamında 40 okul koordinasyon görevlisi ve Trafik, Asayiş, Yunus, Narkotik birimlerinden 18 ekip, okulların giriş ve çıkış saatleri ile eğitim saatlerinde aktif olarak görev yapacak.

Okul Çevrelerinde Güvenlik Tedbirleri Artırıldı

Akhisar İlçe Emniyet Müdürlüğü, öğrencilerin okula güvenli bir şekilde ulaşmalarını sağlamak amacıyla okul çevrelerinde şüpheli görülen şahıslar ve araçlar üzerinde titiz bir çalışma yürütüyor. Şüpheli şahıs ve araçların sorgulamaları yapılarak, olası tehditler anında bertaraf ediliyor. Ayrıca okul çevresinde bulunup rahatsızlık veren kişiler, idari işlemler yapılarak bölgeden uzaklaştırılıyor.

Trafik ve Yaya Güvenliği İçin Önlemler

Okul çevrelerinde trafik güvenliği de göz ardı edilmiyor. Emniyet ekipleri, çocukların okula giriş ve çıkış saatlerinde güvenli bir şekilde yaya geçitlerini kullanmaları için gerekli trafik tedbirlerini alıyor. Bu sayede çocukların yol güvenliği en üst düzeyde sağlanıyor. Özellikle okul servis araçları denetlenerek, öğrenci taşımacılığının güvenli bir şekilde yapılması için sıkı kontroller gerçekleştiriliyor. Servis araçlarının tüm güvenlik standartlarına uygunluğu kontrol edilerek, olası sorunların önüne geçiliyor.

Eğitim Süreci Boyunca Kararlılıkla Devam Edecek

Akhisar İlçe Emniyet Müdürlüğü, 2024-2025 eğitim-öğretim yılı boyunca bu tedbirlerin aksatılmadan uygulanacağını belirtti. Emniyet yetkilileri, çocukların güvenli bir eğitim alması için gereken tüm önlemlerin yıl boyunca kararlılıkla sürdürüleceğini ifade etti. Bu süreçte, hem öğrenci hem de velilerin emniyet görevlileri ile iş birliği yapması, okul çevrelerinde şüpheli bir durum fark ettiklerinde hemen bildirmeleri istendi.

Okul Güvenliğinde Kararlılık

Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın güvenliği için Akhisar İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün bu çalışmaları, aileler tarafından da memnuniyetle karşılandı. Öğrencilerin güvenli bir eğitim dönemi geçirmelerini sağlamak için yapılan bu çalışmalar, eğitim yılı boyunca tüm kararlılığıyla devam edecek. Veliler, çocuklarının güvenli bir ortamda eğitim göreceğinden emin olurken, emniyet ekipleri de ilçedeki okullarda huzurun sağlanması için çalışmaya devam edecek.

Akhisar İlçe Emniyet Müdürlüğü, öğrenci güvenliğini ön planda tutarak, yıl boyunca tedbirlerin uygulanacağını ve güvenli bir eğitim ortamı sağlamak için her türlü önlemi almaya devam edeceklerini vurguladı.















 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız