KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
Zümrüt MobilyaYamaçlar Yapı
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
HASCANLAR
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSE CAMYamaçlar Yapı

Güncel

Akhisar Kendin Yap Atölyesi, Geleceğin Öğretmenlerine İlham Verdi

Akhisar Kendin Yap Atölyesi, Geleceğin Öğretmenlerine İlham Verdi

17 Mayıs 2024 Saat: 16:41
Akhisar Kendin Yap Atölyesi, Geleceğin Öğretmenlerine İlham Verdi
Akhisar Kendin Yap Atölyesi, Geleceğin Öğretmenlerine İlham Verdi
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Akhisar Kendin Yap Atölyesi, Geleceğin Öğretmenlerine İlham Verdi

Akhisar Haberleri.com

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Eğitim Fakültesi  8-9 Mayıs tarihlerinde "Eğitim Girişimciliği Ekosistemi ve Öğretmen Akademisi 1. Ulusal Kariyer Günleri" etkinliğine ev sahipliği yaptı. Manisa Celal Bayar Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nin Manisa İl Milli Eğitimi Müdürlüğü’ne yapmış olduğu talebi üzerine, Akhisar Kendin Yap Atölyesi Koordinatörleri Ömer Faruk Ölmez, Aylin Çavuş Yavaş ve Gamze Aydın Türedi katılım sağladı.

Dr. Arş. Gör. İbrahim Varol'un daveti üzerine Akhisar Kendin Yap Atölyesi, öğretmen adaylarına sundukları atölye modeliyle büyük ilgi topladı. Koordinatörler, atölye çalışmaları ve bir öğretmen olarak yapabilecekleri konusunda öğretmen adaylarıyla bilgi ve birikimlerini paylaştı, etkileşimli uygulamalar yaptı. Katılımcılar, atölyenin yaratıcı ve inovatif yaklaşımıyla eğitim dünyasında nasıl fark yaratabileceklerini öğrenme fırsatı buldu.

Akhisar Kendin Yap Atölyesi Koordinatörleri, etkinlikle ilgili duygularını şu sözlerle ifade etti: "Bilgi ve deneyimlerimizi paylaşarak, geleceğin öğretmenlerinin yollarını aydınlatmak büyük bir mutluluk ve gururdu. Bu vesileyle, Akhisar Kendin Yap Atölyesi olarak, eğitimde yenilikçi yaklaşımların önemini bir kez daha vurgulama şansı bulduk.Etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçen Manisa Celal Bayar Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatma Şaşmaz Ören'e, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Özlem Ateş'e, Doç. Dr. Meral Gözüküçük ve Dr. Arş. Gör. İbrahim Varol'a ve çalışmalarımıza yoğun katılım sağlayan öğretmen adaylarına teşekkürlerimizi sunarız.”

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Eğitim Fakültesi, "Eğitim Girişimciliği Ekosistemi ve Öğretmen Akademisi 1. Ulusal Kariyer Günleri 8-9 Mayıs tarihlerinde yüz yüze, 15-16 Mayıs tarihlerinde de online çalışmaların yapılması ile sona erdi.













 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız