KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
Zümrüt MobilyaYamaçlar Yapı
GÖZÜPEKTEL
BOŞ REKLAM ALANII
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
HASCANLAR
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSE CAMYamaçlar Yapı

Güncel

ATSO Gıda Fuarında Şov Yaptı!

ATSO Gıda Fuarında Şov Yaptı!

28 Eylül 2011 Saat: 10:33
ATSO Gıda Fuarında Şov Yaptı!
ATSO Gıda Fuarında Şov Yaptı!
DAYIOĞLU KASABI

 

 

Türkiye’nin en büyük gıda fuarı olan 19. Uluslararası Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı 22-25 Eylül 2011 tarihlerinde gerçekleştirildi.

 


ITE Group Türkiye Ofisi E Uluslararası Fuarcılık (EUF) tarafından düzenlenen GIDA 2011, 26. Uluslararası Ambalaj, Paketleme ve Gıda İşleme Sistemleri Fuarıyla birlikte eş zamanlı olarak ziyaretçilerle buluştu.


Gıda sektöründeki gelişmeleri, yenilikleri ve fırsatları profesyonel ziyaretçilerle bir araya getiren, yerli ve yabancı birçok  katılımcı ve ziyaretçinin buluştuğu Türkiye’de düzenlenen en büyük gıda fuarına, Akhisar’ımızın ürünlerini tanıtabilmek üyelerimizin iç ve dış pazarda yer edinebilmelerini sağlamak, yeni iş bağlantıları kurmaları, yeni teknikler görmeleri, satışlarının artmasına katkı sağlamak amacı ile Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası olarak üzerimize düşen görevi yaptık ve  üyelerimiz için fuara katıldık. Ayrıca üyelerimizin  ziyaretçi olarak fuara katılabilmeleri için  ulaşım imkanı sağladık. Fuara katılan üyelerimiz yapılan organizasyondan çok memnun olduklarını, işletmeleri için faydalı yeni yöntemler gördüklerini, iş görüşmeleri ve bağlantılarını yaptıklarını belirttiler.


22 Eylül Perşembe günü fuarın açılışına katılan  Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker ve İstanbul Sanayi Odası Başkanı Tanıl Küçük, daha sonra İstanbul Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Yalçıntaş, TİM eski Başkanı Oğuz SATICI, CNR EXPO Yönetim Kurulu eski başkanı Ceyda Erem, İstanbul’daki Akhisarlılar Derneği Genel Sekreteri Emin Çapar ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Konya Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Büyükhelvacıgil, Zile Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Orhan Özkaleli  standımızı ziyaret ettiler. Akhisar’ın zeytinlerinden tadarak beğenilerini ifade ettiler. Bunun dışında ATSO standı fuara gelen yerli yabancı birçok firma temsilcisi tarafından da ziyaret edildi. Kendilerine Akhisar’da üretilen zeytin, zeytinyağı ve diğer gıda ürünleri hakkında bilgilendirme yapıldı, odamızca hazırlanan unvanlı adresli ve telefonlu liste (CD olarak) ile firmaların katalog ve kartvizitleri verilerek üyelerimize ulaşmaları imkanı sağlandı. Fuar süresince odamızca hazırlanan; ilçemizi tarihi, kültürü ve ekonomisi ile tanıtan video gösterime sunuldu, tadım için sunduğumuz ürünler büyük beğeni gördü.


Fuar hakkında açıklama yapan ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Erdayıoğlu; “2005 yılından beri katıldığımız fuarda devamlı olarak ilgi gördük ancak fuar özellikle son 2 yıldır daha bir profesyonel anlayış kazandı ve bu yıl bu anlayış zirveye çıktı. Bu yılki fuar ve fuar ziyaretçileri gerçekten hepsi profesyonel ziyaretçilerdi. İlk 2 gün özellikle yabancı ziyaretçiler ağırlıktayken, son 2 gün yerli ziyaretçiler ağırlık kazandı. Standımıza çok yoğun bir talep vardı. Bu nedenle fuara gelen tüm yönetici arkadaşlarımız ile personelimiz yoğun bir çalışma sergilediler.” dedi.

 


 

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız