KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
Zümrüt MobilyaYamaçlar Yapı
GÖZÜPEKTEL
BOŞ REKLAM ALANII
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
HASCANLAR
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSE CAMYamaçlar Yapı

Asayiş

ÇALINAN KOYUNLAR HAYVAN PAZARINDA BULUNDU

Manisa İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, Salihli ve Akhisar ilçelerindeki hayvan ve kablo hırsızlığı olaylarını aydınlattı. ( Manisa Haberleri )

8 Şubat 2012 Saat: 12:04
ÇALINAN KOYUNLAR HAYVAN PAZARINDA BULUNDU
ÇALINAN KOYUNLAR HAYVAN PAZARINDA BULUNDU
DAYIOĞLU KASABI


Manisa Valiliğinden hırsızlık olayları ile ilgili yapılan yazılı açıklamada, "Manisa İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk alanında bulunan Salihli ilçesi Poyraz beldesinden 7 adet, Karasavcı köyünden 9 adet küçükbaş hayvanın değişik tarihlerde çalınması olaylarını araştıran jandarma, Salihli ve komşu ilçelerdeki hayvan pazarlarında yaptığı araştırmada çalınan hayvanlardan birini tespit etmiş ve alıcıları takip ederek şüpheli Y.Ş'ye ulaşmıştır. Adli makamların talimatıyla gözaltına alınan Y.Ş. çaldığı hayvanları değişik şahıslara sattığını beyan ederek suçunu kabul etmiştir. Sattığı şahısların tespiti sonucu çalıntı hayvanlardan 9'u ele geçirilerek sahiplerine teslim edilmiştir. Sevk edildiği adli makamlarca tutuklanan şüpheli cezaevine konulmuştur." denildi.


Açıklamada, Akhisar'daki kablo hırsızlığı ile ilgili de şu ifadelere yer verildi: "Akhisar'da jandarma devriyesinin şüpheli bir aracı takibi sonucu durdurulan araçta adli makamların izni ile yapılan aramada kesilmiş durumda 1100 metre antikron enerji kablosu ve kablo kesiminde kullanılan makas keski gibi malzemeler ile 3 şüpheli yakalanmıştır. Olayda kullanılan 45 Y plakalı otomobilin ise hacizli yakalamalı olduğu tespit edilmiştir. Hacizli araç ilgili kuruma teslim edilmiş ve olayda ele geçen kablolar jandarma olay yeri inceleme ekiplerince incelenerek suç mahallindeki örnekler ile karşılaştırılması sonucu çalıntı olduğu tespit edilmiştir. Cumhuriyet savcısının talimatı ile gözaltına alınan şüpheliler M.D, İ.S ve A.K adli makamlara sevk edilmiş ve tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştır."


Açıklamada, jandarmanın artan hırsızlık olaylarına karşı bundan sonra da etkin tedbirler alarak olayların önlenmesi ve hırsızların yakalanması için gayretlerini sürdüreceği belirtilerek şöyle denildi: "Vatandaşlarımızın duyarlılığı ile 156 ihbar hattına bildirilen şüpheli araç ve şahısların takibi ve yakalanması jandarmanın suç ve suçlulukla mücadelede etkinliğini artırmaktadır."

-------


 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız