KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
Zümrüt MobilyaYamaçlar Yapı
GÖZÜPEKTEL
BOŞ REKLAM ALANII
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
HASCANLAR
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSE CAMYamaçlar Yapı

Siyaset

CHP Akhisar İlçe Başkanlığından Yeni Emniyet Müdürüne Tebrik Ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akhisar İlçe Başkanı Hayriye Hacet, ilçe yönetim kurulu üyeleri, Kadın Kolları Başkanı Emine Güven ve kadın kolları yönetimi ile birlikte, Akhisar’a yeni atanan İlçe Emniyet Müdürü Turgut Coşkun’u makamında ziyaret edere

12 Haziran 2024 Saat: 12:04
CHP Akhisar İlçe Başkanlığından Yeni Emniyet Müdürüne Tebrik Ziyareti
CHP Akhisar İlçe Başkanlığından Yeni Emniyet Müdürüne Tebrik Ziyareti
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

CHP Akhisar İlçe Başkanlığından Yeni Emniyet Müdürüne Tebrik Ziyareti

Akhisar Haberleri.com

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akhisar İlçe Başkanı Hayriye Hacet, ilçe yönetim kurulu üyeleri, Kadın Kolları Başkanı Emine Güven ve kadın kolları yönetimi ile birlikte, Akhisar’a yeni atanan İlçe Emniyet Müdürü Turgut Coşkun’u makamında ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

Ziyarette, Akhisar İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne atanmış olmasından dolayı memnuniyetini dile getiren Hacet, “İlçemize hoş geldiniz. Yeni görevinizde başarılar diliyoruz. Birlikte güzel çalışmalara imza atacağımıza inanıyoruz. Akhisar’ın güvenliği ve huzuru için her zaman iş birliği içerisinde olacağız” dedi.

Ziyaret sırasında İlçe Başkanı Hayriye Hacet ve beraberindeki heyet, Emniyet Müdürü Coşkun’a yeni görevinde başarılar diledi. Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede, ilçenin güvenlik meseleleri üzerine sohbet edildi ve karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Hayriye Hacet, “İlçemize atanan yeni Emniyet Müdürümüz Turgut Coşkun’a görevinde başarılar diliyoruz. Kendisiyle ilçemizin güvenliği ve huzuru için yapılabilecek çalışmalar üzerine verimli bir sohbet gerçekleştirdik. Misafirperverliği ve hoş sohbetleri için kendisine teşekkür ederiz” dedi.