KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
Zümrüt MobilyaYamaçlar Yapı
GÖZÜPEKTEL
BOŞ REKLAM ALANII
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
HASCANLAR
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSE CAMYamaçlar Yapı

Siyaset

CHP İlçe Örgütü’nden Muhtar Ziyaretleri

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akhisar İlçe Başkanlığı, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

19 Ekim 2024 Saat: 17:57
CHP İlçe Örgütü’nden Muhtar Ziyaretleri
CHP İlçe Örgütü’nden Muhtar Ziyaretleri
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

CHP İlçe Örgütü’nden Muhtar Ziyaretleri
Haber Merkezi - MHA

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akhisar İlçe Başkanlığı, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. CHP Akhisar ilçe Başkanı Hayriye Hacet CHP Akhisar İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Akhisar Belediyesi Belediye Meclis Üyeleri, CHP Mahalle Sorumluları, CHP Gençlik ve Kadın kolları ile birlikte gerçekleştirilen ziyaretlerde, yerelde demokrasiyi ve katılımcılığı güçlendirme amacıyla fikir alışverişinde bulunuldu.

16 Ekim Çarşamba günü Akhisar Muhtarlar Derneği'ni, 17 ve 18 Ekim tarihlerinde ise merkez mahalle muhtarlarını ziyaret eden CHP Akhisar İlçe Teşkilatı, muhtarların taleplerini dinleyerek karşılıklı çözüm önerileri geliştirdi. İlçe teşkilatı, yerel yönetim anlayışında demokrasiyi tabana yayarak, halkın sesine kulak vermenin önemine dikkat çekti.

CHP Akhisar İlçe Başkanı Hayriye Hacet, ziyaretlerin ardından yaptığı açıklamada, "Muhtarlarımızla birlikte, daha güçlü bir yerel yönetim için çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz" ifadelerine yer verdi. Yerel yönetimlerin halkla iç içe, katılımcı ve şeffaf bir şekilde sürdürüleceği vurgulandı.