KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
Zümrüt MobilyaYamaçlar Yapı
GÖZÜPEKTEL
BOŞ REKLAM ALANII
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
HASCANLAR
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSE CAMYamaçlar Yapı

Güncel

Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı’ndan Bereketli Zeytin Sezonu İçin Lokma Hayrı

Akhisar Çiftçi Mallar Koruma Başkanı Vedat Öğütveren, zeytin sezonunun çiftçiler için verimli geçmesi temennisiyle lokma dağıttı.

17 Ekim 2024 Saat: 18:35
Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı’ndan Bereketli Zeytin Sezonu İçin Lokma Hayrı
Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı’ndan Bereketli Zeytin Sezonu İçin Lokma Hayrı
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı’ndan Bereketli Zeytin Sezonu İçin Lokma Hayrı

Metronom Haber Ajansı - MHA

Akhisar Çiftçi Mallar Koruma Başkanlığı, zeytin hasadının bereketli geçmesi dileğiyle lokma hayrı düzenledi. 17 Ekim Perşembe günü saat 12.00’de Akhisar Kaymakamlık binası önünde gerçekleşen hayır etkinliğinde, Akhisar Çiftçi Mallar Koruma Başkanı Vedat Öğütveren, zeytin sezonunun çiftçiler için verimli geçmesi temennisiyle lokma dağıttı.

Düzenlenen lokma hayrına, Akhisar Kaymakamı Murat Kütük başta olmak üzere çok sayıda davetli katıldı. Başkan Öğütveren, misafirlerle yakından ilgilenerek teşekkürlerini sundu. Lokma hayrına katılan çiftçiler ve Akhisar halkı, zeytin hasadı öncesinde böylesine anlamlı bir etkinlik düzenlenmiş olmasından duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Başkan Vedat Öğütveren, yaptığı açıklamada, “Zeytin, Akhisar’ın en önemli geçim kaynaklarından biridir. Biz de hasat sezonunun bereketli ve kazançlı geçmesi amacıyla bu lokma hayrını düzenledik. Tüm çiftçilerimize verimli bir hasat sezonu diliyor, bu yılın kazançlı geçmesini temenni ediyoruz” dedi.

Zeytin, Akhisar ekonomisinde büyük bir paya sahip. Hasat sezonu, bölgedeki çiftçiler için kritik bir dönem olarak değerlendiriliyor. Çiftçi Mallar Koruma Başkanlığı tarafından düzenlenen bu anlamlı etkinlik, hasat öncesinde manevi bir destek olarak öne çıktı. Başkan Öğütveren, zeytin üreticilerinin yaşadığı zorlukları ve zeytin hasadının Akhisar ekonomisindeki önemini vurgularken, tüm çiftçilere bol ve bereketli bir sezon geçirmeleri dileğinde bulundu.

Hayır etkinliği sonunda katılımcılara lokma ikramı yapılırken, Akhisar Kaymakamı Murat Kütük de bu önemli etkinlikte yer alarak çiftçilere destek mesajı verdi.