KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
Zümrüt MobilyaYamaçlar Yapı
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
HASCANLAR
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSE CAMYamaçlar Yapı

Asayiş

Dolandırıcılık Şebekesi Çökertildi

Dolandırıcılık Şebekesi Çökertildi

22 Eylül 2011 Saat: 17:01
Dolandırıcılık Şebekesi Çökertildi
Dolandırıcılık Şebekesi Çökertildi
DAYIOĞLU KASABI


 

Manisa il merkezinde son zamanlarda emeklilere yönelik olarak gerçekleşen dolandırıcılık olaylarında bir artışın söz konusu olduğu tespit edilip,Yapılan bu tespit üzerine Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliğince başlatılan tahkikat kapsamında,  genellikle emeklilerin maaş aldıkları günler seçilmek suretiyle, kendilerine şüpheli şahıs tarafından Euro olduğu söylenip değeri düşük Peru parası verilerek dolandırıldığı anlaşılmıştır.

 

Dolandırıcılık yönteminin tespitiyle ülkemiz genelinde belirtilen yöntemle dolandırıcılık yapan şahıslara yönelik yapılan inceleme ve gerçekleşen dolandırıcılık olaylarında elde edilen güvenlik kamera görüntülerinin karşılaştırılmasıyla, ilimizde meydana gelen dolandırıcılık olaylarının şüphelisinin İzmir ilinde ikamet eden ve ilimize gelip dolandırıcılık yaptıktan sonra tekrar İzmir iline kaçan A.Ç. isimli şüpheli olduğu tespit edilmiştir. Şüpheli A.Ç.  20.09.2011 günü saat 21.45 sıralarında İzmir ilinde yakalanmıştır.

 

Yakalanan şüpheli A.Ç.’nin 30 ayrı suçtan dolandırıcılık kaydının bulunduğu ve İlimizde 6 ayrı müştekiyi dolandırdığı, yine Bursa ilinden  2 olaydan ve Kütahya ilinde ise 1 olaydan dolayı arama kaydının olduğu tespit edilmiştir. Yakalanan şüpheli A.Ç. hakkında 9 olaydan tahkikat evrakı tanzim edilerek adli mercilere sevk edilmiştir.


 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız