KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
Zümrüt MobilyaYamaçlar Yapı
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
HASCANLAR
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSE CAMYamaçlar Yapı

Asayiş

Domuz Sanarak Kayınçocusunu Vurdu

Akhisar’ın Beyoba Mahallesinde yaşanan trajik olay, domuz nöbeti tutan bir çiftçinin yanlışlıkla kayınçocusunu vurmasıyla sonuçlandı.

25 Temmuz 2024 Saat: 11:01
Domuz Sanarak Kayınçocusunu Vurdu
Domuz Sanarak Kayınçocusunu Vurdu
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Domuz Sanarak Kayınçocusunu Vurdu

Akhisar Haberleri.com

Akhisar’ın Beyoba Mahallesinde yaşanan trajik olay, domuz nöbeti tutan bir çiftçinin yanlışlıkla kayınçocusunu vurmasıyla sonuçlandı. Edinilen bilgilere göre, bugün sabah saat 05.00 sularında B.A. (41) isimli çiftçi, domuz saldırılarına maruz kalan karpuz tarlasında silahıyla nöbet tutarken, kayınçocusu Hikmet Tekin’i (35) yanlışlıkla vurdu.

BA uzun süredir karpuz tarlasına zarar veren domuzları engellemek amacıyla sabaha kadar tarlasında silahıyla nöbet tutmaktaydı. O sabah da nöbetine devam eden çiftçi, tarlaya ziyarete gelen kayınçocusu Hikmet Tekin’i karanlıkta domuz sanarak ateş etti. Silah sesleriyle birlikte gelenin domuz olmadığını fark eden B.A., karşısında yaralı kayınçocusunu görünce büyük bir şok yaşadı.

Olayın hemen ardından B.A., 112 acil servis ekiplerine haber verdi. Olay yerine hızla ulaşan sağlık ekipleri, ağır yaralı olan Hikmet Tekin’e ilk müdahaleyi yaptı. Daha sonra Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesine kaldırılan Hikmet Tekin, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

Olay yerine intikal eden Akhisar İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı güvenlik güçleri, şüpheli B.A.’yı gözaltına aldı. B.A.’nın ifadesi alınırken, Akhisar Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı. İlk bulgulara göre, olayın tamamen bir kaza sonucu gerçekleştiği, B.A.’nın Hikmet Tekin’i karanlıkta domuz zannederek vurduğu anlaşıldı.

 



 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız