KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
Zümrüt MobilyaYamaçlar Yapı
GÖZÜPEKTEL
BOŞ REKLAM ALANII
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
HASCANLAR
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSE CAMYamaçlar Yapı

Asayiş

Faili Meçhul Trafik Kazasındaki Araç Bulundu

Faili Meçhul Trafik Kazasındaki Araç Bulundu

17 Şubat 2012 Saat: 20:29
Faili Meçhul Trafik Kazasındaki Araç Bulundu
Faili Meçhul Trafik Kazasındaki Araç Bulundu
DAYIOĞLU KASABI

01 Şubat 2012 günü saat:12.45 sıralarında D560 İzmir – İstanbul karayolunun Gelenbe Beldesi Karamanlı Boğazı mevkiinde 16 JL 632 Plakalı araç sürücüsü S.K.’un kamyonundan düşen boş sebze kasalarını topladığı esnada kendisine çarparak ölümüne sebebiyet veren ve hiçbir bilgisi bulunmayan araç Jandarmanın titiz ve ısrarlı çalışmaları  neticesinde tespit edilmiştir.

 

Olayın haber alınması ile Jandarma Olay Yeri İnceleme ve Asayiş Timlerinin olay yerine yaptığı inceleme ve  araştırmada, kazaya karışarak olay yerinden ayrılan plakası ve sürücüsü tespit edilemeyen araca ait üzerinde “Ford” yazısı bulunan gri renkli  jant kapağından başka  bir iz ve emareye rastlanmamıştır.

 

Manisa İl Jandarma Komutanlığınca, oluşturulan özel çalışma grubu,  olayla ilgili Akhisar-Balıkesir karayolu üzerinde bulunan tüm güvenlik kameralarını incelemiş ve kazaya karıştığından şüphelenilen (4) kamyonun kaza öncesi ve sonrası kamera görüntülerini karşılaştırmıştır. Araçların kaza öncesi ve sonrası detaylarının mukayesesinden kupası beyaz, kasası mavi renkli akaryakıt tankeri üzerinde yoğunlaşarak elde edilen bulgular adli makamlara iletilmiş ve soruşturma derinleştirilmiştir.

 

Aracın üzerindeki petrol dağıtım şirketinin isminden hareketle, bağlı olduğu Muğla ilindeki akaryakıt istasyonuna ulaşılarak aracın plaka ve detay bilgileri tespit edilmiştir.  Aracın olaydan bir gün önce İstanbul ilinde bulunan bir taşımacılık şirketine satılarak sürücüsü M.C. tarafından İstanbul iline götürülürken olayın meydana geldiği tespit edilmiştir. Kırkağaç Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından görevlendirilen  Manisa İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, İstanbul ili Bahçelievler semtinde bulunan şirketin garajında, güvenlik kamera görüntülerinden tespit edilen  48 L  …  Plakalı beyaz kupalı ford kamyonu (tanker) bulmuştur.

 

Olay Yeri İnceleme Timleri tarafından araç üzerinde yapılan detaylı incelemede olay yerinde bulunan parçalar ile araçtaki parçaların uyduğu tespit edilmiş, araç üzerinde kaza ve maktule ait kriminal bulgular elde edilerek incelenmek üzere kriminal laboratuara gönderilmiştir. Olay esnasında aracın sürücüsünün M.C. olduğu bilgisi teyit edilerek tamamlanan tahkikat evrakları Kırkağaç Cumhuriyet Başsavcılığına ulaştırılarak şüphelinin yakalanması çalışmalarına devam edilmektedir.

 

 

01 Şubat 2012 günü saat:12.45 sıralarında olan kaza görüntüleri







 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız