KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
Zümrüt MobilyaYamaçlar Yapı
GÖZÜPEKTEL
BOŞ REKLAM ALANII
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
HASCANLAR
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSE CAMYamaçlar Yapı

Güncel

İkinci Roman Arabulucular Eğitimi İstanbul’da yapıldı!

İkinci Roman Arabulucular Eğitimi İstanbul’da yapıldı!

14 Ekim 2011 Saat: 10:28
İkinci Roman Arabulucular Eğitimi İstanbul’da yapıldı!
İkinci Roman Arabulucular Eğitimi İstanbul’da yapıldı!
DAYIOĞLU KASABI


 

İlki 9-12 Mayıs’ta İstanbul’da yapılan Türkiye-Avrupa Roman Arabulucular Eğitimi Programının (ROMED), ikinci eğitim toplantısı 10-12 Ekim tarihleri arasında İstanbul Beyoğlu Vardar Otelde yapıldı. 3 gün süren Türkiye-Avrupa Roman Arabulucular Eğitimi Programına Roman Merkezi Federasyon Başkanı ve Akhisar Çağdaş Romanlar Dernek Başkanı Erdoğan Şener ve Dernek üyesi Harika Karabıçak katıldı.

ROMED programı Romanlara Yönelik Strasbourg Deklarasyonu’nun hayata geçirilmesi faaliyetinin bir parçası olduğu, Avrupa Konsey/Avrupa Komisyonu’nun, arabuluculara mevcut ulusal eğitim koşullarını tamamlamak üzere yeni beceriler, araçlar ve yaklaşımlar sağlayarak onların niteliğini ve etkinliğini geliştirmeyi amaçlayan ortak bir faaliyeti olduğunu söyleyen Roman Merkezi Federasyon Başkanı ve Akhisar Çağdaş Romanlar Dernek Başkanı Erdoğan Şener;” ROMED programının ikincisini gerçekleştiriyoruz. Toplantıda Avrupa Konseyinin destekleriyle hazırlanmış olan Strasbourg Deklarasyonu’nu Türk Hükümeti adına Devlet bakanı Faruk Çelik’in imzalamasıyla Türkiye’de Arabuluculuk sistemi hayata geçirildi. Türkiye’den 160 Roman derneği arasında 8 Roman Arabulucu katılımı istendi. Avrupa’nın 15 ülkesinde uygulanan ve çok iyi sonuçların alındığı arabuluculuk görevine, 8 Arabulucu içinde Roman Merkezi Federasyon Başkanı ve Akhisar Çağdaş Romanlar Dernek Başkanı Erdoğan Şener ve Dernek üyesi Harika Karabıçak seçildik.Toplantının sonunda Avrupa Konsey temsilcisi Arora Alinçio’dan sertifikalarımızı aldık” dedi.

 

İstanbul Beyoğlu Vardar Otelde yapılan İkinci eğitim toplantısına Roman Merkezi Federasyon Başkanı ve Akhisar Çağdaş Romanlar Dernek Başkanı Erdoğan Şener, Dernek üyesi Harika Karabıçak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Mermer, Atatürk 100. Yıl İlköğretim Okulu Müdürü Ekrem Kurt, Akhisar Ticaret Borsası 6 Eylül İlköğretim Okulu Müdürü Emin Reşit Demirel, Misak-ı Milli Ali Şefik İlköğretim Okulu Müdürü İsmail Bilgen katıldı.

Ümraniye Kaymakamı Mustafa Çek’i makamında ziyaret ettiler.

 

Türkiye-Avrupa Roman Arabulucular Eğitimi toplantısından dönen  Roman Merkezi Federasyon Başkanı ve Akhisar Çağdaş Romanlar Dernek Başkanı Erdoğan Şener ve Dernek üyesi Harika Karabıçak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Mermer, Atatürk 100. Yıl İlköğretim Okulu Müdürü Ekrem Kurt, Akhisar Ticaret Borsası 6 Eylül İlköğretim Okulu Müdürü Emin Reşit Demirel, Misak-ı Milli Ali Şefik İlköğretim Okulu Müdürü İsmail Bilgen ile birlikte İstanbul Ümraniye Kaymakamlığına atanan Mustafa Çek’i makamında ziyaret ettiler.

 

Akhisarlıların ziyaretinden çok memnun olan Ümraniye Kaymakam Mustafa Çek” sizleri Ümraniye’de görmek beni mutlu etti. Akhisar, benim ikinci memleketim oldu. Zaman zaman Akhisar’a geleceğim. Ümraniye’ye gelen Akhisarlıları her zaman bekliyorum” dedi.


















































 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız