KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
Zümrüt MobilyaYamaçlar Yapı
GÖZÜPEKTEL
BOŞ REKLAM ALANII
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
HASCANLAR
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSE CAMYamaçlar Yapı

Güncel

İlçe Emniyet Müdürlüğü Abdurrahman Yolcu Radyomuz Konuğu Oldu

Akhisar İlçe Emniyet Müdürlüğü 166. Polis Haftası nedeniyle ilçe emniyet müdürü Abdurrahman Yolcu Akhisar’ın ilk özeli olan Radyometronom’da canlı yayın konuğu oldu.

18 Nisan 2011 Saat: 18:50
İlçe Emniyet Müdürlüğü Abdurrahman Yolcu Radyomuz Konuğu Oldu
İlçe Emniyet Müdürlüğü Abdurrahman Yolcu Radyomuz Konuğu Oldu
DAYIOĞLU KASABI

Akhisar İlçe Emniyet Müdürlüğü 166. Polis Haftası nedeniyle ilçe emniyet müdürü Abdurrahman Yolcu Akhisar’ın ilk özeli olan Radyometronom’da canlı yayın konuğu oldu.

Kartal Şahin’in hazırladığı sunduğu programda emniyet müdürü Abdurrahman Yolcu” Mesleğe 1991 yılında başladım 11 yıl İstanbul’da görev yaptıktan sonra 7 yıl Sivas’ta çalıştım 2009 yılında atama döneminde Manisa merkeze geldim 1 yıl orada çalıştıktan sonra Akhisar’da görev yapmaya başladım

Akhisar’la izlenimlerim çok iyi polise bakış açımız vatandaş oldukça duyarlı. Bizim açımızdan çok ciddi bir sıkıntımız olduğunu düşünmüyoruz, ama birde vatandaş açısından görmek lazım. Bu yüzden her şeye açığız dememizin sebebi. her şeyi iletebilirler bize bilgi gelecek ki şikayet gelecek ki bizde ona göre tedbirimizi alalım, onun üzerinden yönlendirelim ekiplerimizi, bilgi gelmediği zaman da bir şey yapma durumumuz yok.

Biz geleceğe yatırım yapıyoruz. Bu ilerde anlaşılacak tabii küçük yaştan itibaren ağaç yaşken eğilir atasözümüz çerçevesinde şimdiden eğitmeye çalışıyoruz elimizden geldiğince.

Vatandaşla birebir konuşup onların sorunları için tedbirlerimizi alıyoruz. Burada en büyük sıkıntı geldiğimden beri vatandaşımızın yüzde sekseni trafikten şikâyetçi,  en basiti Tahir ün caddesinde otopark görevlileri var özel şirketin görevlileri 30 metrede bir görevli var, Tahir ün caddesi buranın en yoğun caddesi, bir yandan inşaatlar devam ediyor, yani bütün her şey bu cadde üzerinde dolayı ile hem yaya trafiği hem de araç trafiği olarak buradan geçmek zorunda vatandaş ekip olarak her 20 metrede bir personel bırakamayacağımız için sürekli trafik gündeme geliyor tabiykide Yaşı küçük olanlarla ilgili problemlerimiz var 15 yaşından küçük kişilerle tabi biz bir mizah çerçevesinde bu işlemleri yapıyoruz kanunlara göre yapmak zorundayız bizimle birlikte adliyede biz onlarla birlikte çalışıyoruz aynı işi yapıyoruz biz yakalayıp teslim ediyoruz ve işlemleri onlar yapıyorlar, yasalarla sınırlı olduğumuz için bazı şeyleri istesekte yapamıyoruz. hırsızlıkta olacak sokakta dövüşte olacak belki ufak tefek yaralanmalarda olacak ama polisin olmadığı yerlerde oluyor, polisin olduğu yerde olsa gerçekten bir sorun vardır. Aralık ayında bununla ilgili ne yapabiliri diye düşündük cprs sistemi taktık şu anda 12 aracımızda ekip aracımızda var olaya en yakın ekipler yönlendirilmek sureti ile bu işi takip ediyoruz.

Tüm destek veren herkese teşekkür ediyorum biz bir devlet memuruyuz belli bir süre görev yapıp gideriz ama yapılan her şey Akhisar’ımız içindir, çok ciddi sıkıntılı bir ay olan mart ayında yani Akhisar esnafımızın vergi ödediği bir ayda bizi kırmayıp araç alımına destek vermişlerdir, son aşamamıza geldik parala mızı toplayıp araç alımımızı gerçekleştireceğiz, daha fazla araç alıp daha fazla ekip çıkartarak daha fazla alanı kontrol edebiliriz dedi.

Akhisar halkına teşekkür ediyorum bizlere her konuda güvenebilirler, güvenlerini boşa çıkartmayacağımızı temennisini veriyorum ve siz Radyo metronom ailesi olarak bizleri böyle bir program ayırdığınız için teşekkür ediyorum dedi.


 







 

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız