KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
Zümrüt MobilyaYamaçlar Yapı
GÖZÜPEKTEL
BOŞ REKLAM ALANII
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
HASCANLAR
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSE CAMYamaçlar Yapı

Asayiş

Kaçak Sigara Operasyonu

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM), 5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa Muhalefet suçunun önlenmesine yönelik önemli bir operasyon gerçekleştirdi.

28 Haziran 2024 Saat: 11:23
Kaçak Sigara Operasyonu
Kaçak Sigara Operasyonu
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Kaçak Sigara Operasyonu

Haber Merkezi

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM), 5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa Muhalefet suçunun önlenmesine yönelik önemli bir operasyon gerçekleştirdi. Salihli ve Turgutlu ilçelerinde yapılan operasyonlarda, R.A (39), B.B (37) ve A.B (70) isimli şahısların iş yerleri, ikametgahları ve araçlarında yapılan aramalarda büyük miktarda kaçak ürün ele geçirildi.

Operasyon kapsamında ele geçirilenler:

189.000 adet bandrolsüz makaron,40.554 adet doldurulmuş sigara,385 kg kıyılmış tütünü,4 kg nargile tütünü,15.232 adet sigara sarma kağıdı (çarşaf),64 adet farklı markalara ait sigara paketi,97 adet cinsel içerikli ürün,1.518 adet sigara uç kağıdı,1.564 adet sigara filtresi,22 adet tabanca fişeği,1 adet tabanca şarjörü ele geçirildi.

Yakalanan R.A, B.B ve A.B isimli şüpheliler hakkında 5607 SKM suçu kapsamında adli işlemlere başlandı. Manisa İl Emniyet Müdürlüğü, kaçakçılık ve organize suçlarla mücadelede kararlılıkla çalışmalarını sürdüreceğini belirtti.