KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
Zümrüt MobilyaYamaçlar Yapı
GÖZÜPEKTEL
BOŞ REKLAM ALANII
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
HASCANLAR
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSE CAMYamaçlar Yapı

Güncel

Kamyoncuların Yol Arkadaşı Good Year Akhisarda

Kamyoncuların “Yol Arkadaşı” Good Year, “Yollarda Beraber, Yıllarca Beraber” diyerek tüm Türkiye’yi dolaşıp, kamyoncu müşterileriyle bir araya geliyor.

19 Nisan 2011 Saat: 00:01
Kamyoncuların Yol Arkadaşı Good Year Akhisarda
Kamyoncuların Yol Arkadaşı Good Year Akhisarda
DAYIOĞLU KASABI

Kamyoncuların “Yol Arkadaşı” Good Year, “Yollarda Beraber, Yıllarca Beraber” diyerek tüm Türkiye’yi dolaşıp, kamyoncu müşterileriyle bir araya geliyor. Good Year’ın Akhisar’daki durağı S.S. Akhisar Kamyoncular ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi oldu. Kamyoncuların “Yol Arkadaşı” Good Year, Türkiye çapında kooperatifleri ekibiyle ziyaret ediyor.

“Good Year Yol Arkadaşım” aktivitesi ile ilgili toplantı S.S. Akhisar Kamyoncular ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifinde yaptı. Kooperatifte kamyoncularla bir araya gelen Good Year yetkilileri, kamyon lastiği segmentinde sundukları yenilikleri “Yol Arkadaşım” aktivitesine katılan tüm kamyoncularla paylaşıyor. Good Year; hem ürünleri ve satış sonrası hizmetleri hem de kamyon lastiklerinde uyguladıkları kampanyalar hakkında katılımcıları bilgilendirirken, kamyoncular arasında ödüllü yarışmalar da düzenledi.

Goodyear markasının 110 yılı aşkın tecrübesini ve sahip olduğu teknolojiyi kamyon lastiklerine aktararak müşterilerinin daima yanında olduklarının altını çizen Good Year Lastikleri Satış Temsilcisi İbrahim Deniz Köşklük;” Biz Goodyear olarak kamyoncuları anlıyoruz, onların yaşadıkları sıkıntıları biliyoruz ve her zaman onların yanındayız. “Yol Arkadaşım” aktivitemizin amacı, Edirne’den Ardahan’a çok geniş bir coğrafyaya yayılmış kamyoncu dostlarımızla bir araya gelip onları dinlemek ve onların hayatını kolaylaştıran yenilikçi ürünlerimizi ve hizmetlerimizi onlarla paylaşmak. Goodyear, kuruluşundan bu yana olduğu gibi, bundan sonra da kamyoncu müşterilerinin daima yanında olacaktır” dedi.

Kamyoncuların “Yol Arkadaşı” Good Year, “Yollarda Beraber, Yıllarca Beraber” toplantısında 12 sorudan doğruları bilen Kamyon şoförlerine Tişört ve yelek kazandılar. Lastik çekilişinde Bülent Erenler, Salih Başoğlan, Meydin Arabacı 2 adet Kamyon lastiği kazandı hediyesini Good Year Akhisar Bayisi Hızır Otomotiv Yalçın Çatalcalı verdi.

Akhisar’daki durağı S.S. Akhisar Kamyoncular ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifinde yapılan Kamyoncuların “Yol Arkadaşı” Good Year, “Yollarda Beraber, Yıllarca Beraber” toplantıya Kooperatif başkanı Halit Yaşlı er, Good Year Akhisar Bayisi Hızır Otomotiv Yalçın Çatalcalı, Good Year Lastikleri  Satış Temsilcisi İbrahim Deniz Köşklük ve ekibi çok sayıda da  Kooperatif üyeleri katıldı.




















 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız