KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
Zümrüt MobilyaYamaçlar Yapı
GÖZÜPEKTEL
BOŞ REKLAM ALANII
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
HASCANLAR
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSE CAMYamaçlar Yapı

Güncel

Kaymakam Köten, görevine başladı!

Kaymakam Köten, görevine başladı!

26 Eylül 2011 Saat: 17:59
Kaymakam Köten, görevine başladı!
Kaymakam Köten, görevine başladı!
DAYIOĞLU KASABI

 

İzmir’in Foça ilçesinde 6 yıl görev yaptıktan sonra, İçişleri Bakanlığının atama kararnamesiyle, Akhisar’a atanan Kaymakam Kamil Köten, görevine başladı. Metronom yayıncılık ve Akhisar Yerel ve Ulusal Gazeteleri muhabirleri Emrah Düztaş Kenan Molla ve Barış Gezici Görevine başlayan Kaymakam Kamil Köten’i makamında ziyaret ettiler.

 

Ziyarette Akhisar ile ilgili açıklama yapan Kaymakam Kamil Köten şunları söyledi. Köten;”Akhisar Türkiye’nin Ege Bölgesi’nin müstakil ilçe olarak en büyük ilçelerinden biri, aynı zamanda kent kimliği olan böyle güzel ve kimlikli bir ilçeye dahil olduğumdan dolayı kendimi çok şanslı hissediyorum. Bir de Akhisar gelişme potansiyeli olan arazilerin verimliliği yönünden hem İstanbul yolunun geçmesi yönünden gelişme potansiyeli olan büyük bir ilçedir. Bizim amacımız burada ilçemizin çıtasını yükseltmek olacaktır. Ben 5 yıldır Foça Kaymakamlığı yaptım.  Foça turistlik ve biraz daha alanı, hizmet anlamında çok gelişmiş bir ilçe değil orada topladığımız enerjileri inşallah, başta Akhisar ve köyleri olmak üzere kasabalarında ilçe merkezinde alan Kaymakamlığı yaparak burada kullanmak istiyoruz. Çalışırken de öncelik insanımız olacak. Büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ‘ün bir sözü var; “Millete efendilik etmek yoktur hizmet etmek vardır.” Şiarımız bu olacaktır. Bütün kurumumuzla, basınımızla beraber yerel yönetimimizle, sivil toplum örgütlerimizle beraber Akhisar insanının ekonomik düzeyini, sosyal düzeyini, eğitim düzeyini aldığımızdan daha iyi bir noktaya getirmek için elimizden geleni yapacağız. Akhisar’da görev yapmak bizim için bir şans, bizde Akhisarlı için bir şans olmak adına canı yürekten ne kadar Allah ömür vermişse burada ne kadar bir görev süremiz varsa çalışmaya devam edeceğiz. Ziyaretinizden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

KAMİL KÖTEN KİMDİR?

Doğum tarihi: 1960
Doğum yeri: Kayseri İli Sarız İlçesi Yaylacı Köyü
Medeni durumu: Evli, 1 erkek, 3 kız çocuk sahibidir.

 

Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümünden 1986 yılında iyi derece ile mezun oldu. Mezuniyetini müteakip 1,5 yıl İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Kontrolörü olarak görev yaptı. 1988 yılında Nevşehir Valiliği Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği görevine başladı. Hacıbektaş ve Bağazlıyan İlçelerinde Kaymakam Vekilliği yaptı. 1 yıl İngiltere'de eğitim amaçlı bulundu.

Sırasıyla; Giresun Doğankent Kaymakamlığı, Diyarbakır Çüngüş Kaymakamlığı, Şırnak Vali Yardımcılığı, Aydın İncirliova Kaymakamlığı ve geçici olarak Düzce Deprem Kriz Merkezi görevlerinde bulundu. 2003 yılında Merzifon Kaymakamlığı görevinde bulundu. Foça Kaymakamlığı görevinin ardından Akhisar Kaymakamlığı görevine atandı.




akhisar-kaymakamı göreve basladıcassias


 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız