KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
Zümrüt MobilyaYamaçlar Yapı
GÖZÜPEKTEL
BOŞ REKLAM ALANII
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
HASCANLAR
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSE CAMYamaçlar Yapı

Güncel

Kaymakam ve Emniyet Müdüründen Mermerciler Küçük Sanayi Sitesi’ni Ziyaret Etti

Akhisar Kaymakamı Murat Kütük ve İlçe Emniyet Müdürü Turgut Coşkun, S.S. Mermerciler Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Recep Kalın ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Bu ziyarette, ilçeye yapılacak yatırımlar, yeni iş yerleri projele

10 Eylül 2024 Saat: 19:32
Kaymakam ve Emniyet Müdüründen Mermerciler Küçük Sanayi Sitesi’ni Ziyaret Etti
Kaymakam ve Emniyet Müdüründen Mermerciler Küçük Sanayi Sitesi’ni Ziyaret Etti
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Kaymakam ve Emniyet Müdüründen Mermerciler Küçük Sanayi Sitesi’ni Ziyaret Etti

Akhisar Haberleri.com

Akhisar Kaymakamı Murat Kütük ve İlçe Emniyet Müdürü Turgut Coşkun, S.S. Mermerciler Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Recep Kalın ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Bu ziyarette, ilçeye yapılacak yatırımlar, yeni iş yerleri projeleri ve Emniyet Müdürlüğü'ne sağlanan destekler ele alındı.

Emniyete Araç Desteği

S.S. Mermerciler Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Recep Kalın, İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne alınacak olan yeni araçlar için destek sağladı. Bu katkı, devlet ve millet arasındaki iş birliğinin önemli bir göstergesi olarak değerlendirildi. Akhisar Kaymakamı Murat Kütük, yaptığı konuşmada bu destekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi:

"Bu, devlet-millet işbirliğinin en önemli göstergelerinden biridir. Emniyetimizin araç-gereç eksikliklerinin, ilçemizdeki sivil toplum kuruluşları ve hayırsever vatandaşlar tarafından karşılanması, çok değerli bir olay. Sadece maddi değil, manevi olarak da büyük bir anlam taşıyor. Milletimizin şartlar ne olursa olsun devletinin ve polisinin yanında olduğunu bir kez daha görüyoruz. Destek veren herkese teşekkür ediyorum."

70 Yeni İşyeri Projesi

Ziyaret sırasında, S.S. Mermerciler Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Recep Kalın, Kaymakam Murat Kütük ve Emniyet Müdürü Turgut Coşkun’a kooperatifin mevcut projeleri hakkında bilgi verdi. Kalın, 300 dönüm arazi üzerine kurulacak olan 70 yeni iş yerinin planlamaları hakkında detaylı bilgi sunarak, projenin geldiği aşamayı anlattı. Ayrıca, kooperatifin başarılarını ve aldığı ödülleri paylaştı. Kalın, 2011 yılında kurulan kooperatifin çalışmalarına ve projelerine dair şunları söyledi:

"Akhisar’daki Kovalık esnafı, mermerciler, oduncular, mozaikçiler ve geri dönüşüm sektöründe faaliyet gösteren esnaflar olarak 2011 yılında bu kooperatifi kurduk. 300 dönüm arazi üzerinde hayata geçirdiğimiz bu proje, Türkiye’de Küçük Sanayi Sitesi kategorisinde son 10 yılın en iyi plan projesi seçildi ve ‘Gelişen Türkiye Ödülleri’nde Kooperatif dalında birincilik ödülüne layık görüldü. Ayrıca, Dünya Bankası’na sunduğumuz projemiz, ‘Sıfır Atık’ politikası kapsamında 10 milyon Euro hibe aldı ve 2024 yılı yatırım planına dahil edildi."

Kooperatifin Başarıları ve Geleceğe Yatırım

Projenin hem yerel ekonomi hem de Türkiye genelinde bir başarı hikayesi olarak öne çıktığını belirten Kalın, bu sürecin devletin ve kooperatifin birlikte attığı adımlarla mümkün olduğunu vurguladı. Kooperatifin projesi, çevre dostu yaklaşımıyla dikkat çekerek Dünya Bankası'ndan 10 milyon Euro hibe almış ve 2024 yılı yatırım planına dahil edilmiştir. Kalın, bu başarıların temelinde üyelerle birlikte hareket etmenin önemine dikkat çekti ve birlik sayesinde projelerinin güçlü bir şekilde sürdüğünü ifade etti.

Kalın, konuşmasında ayrıca kooperatif üyeliklerinin hala devam ettiğini ve belirli meslek gruplarına yönelik üye kayıtlarının açık olduğunu belirtti. Katılımlarından dolayı tüm davetlilere teşekkür eden Kalın, yeni iş yerlerinin Akhisar ve Türkiye ekonomisine katkı sağlayacağını vurguladı.

 



























 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız