KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
Zümrüt MobilyaYamaçlar Yapı
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
HASCANLAR
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSE CAMYamaçlar Yapı

Güncel

Manavlar Ve Pazarcılar Odası'ndan Sıkı Denetim Kararları

Akhisar Manavlar ve Pazarcılar Esnaf Odası tarafından yapılan açıklamada, pazaryerlerinin düzenini ve esnaf ile tüketiciler arasındaki ilişkileri korumak adına alınan önemli kararlar kamuoyuna duyuruldu.

5 Eylül 2024 Saat: 17:00
Manavlar Ve Pazarcılar Odasından Sıkı Denetim Kararları
Manavlar Ve Pazarcılar Odası'ndan Sıkı Denetim Kararları
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Manavlar Ve Pazarcılar Odası'ndan Sıkı Denetim Kararları

Akhisar Haberleri.com

Akhisar Manavlar ve Pazarcılar Esnaf Odası tarafından yapılan açıklamada, pazaryerlerinin düzenini ve esnaf ile tüketiciler arasındaki ilişkileri korumak adına alınan önemli kararlar kamuoyuna duyuruldu. Akhisar merkez ve mahallelerinde haftanın belirli günlerinde faaliyet gösteren pazarlarda esnafların ve tüketicilerin huzurunu sağlamak amacıyla bir dizi tedbir alındığı vurgulandı. Başkan Mustafa Güral, oda üyelerine verdikleri desteğin artarak devam edeceğini belirtirken, alınan kararların esnafın haklarını koruma ve müşteri memnuniyetini artırma amacını taşıdığı ifade edildi.

Akhisar Merkez ve Mahallelerinde Akhisar Manavlar Ve Pazarcılar Esnaf Odamıza Kayıtlı Esnaflarımızla Haftanın Belirli Günlerinde Kurmuş Olduğumuz Pazaryerlerimizde Vatandaşlarımıza En

İyi Şekilde Hizmet Vermekteyiz.

Akhisar Manavlar Ve Pazarcılar Esnaf Odası Başkanlığı Olarak Her Zaman Her Şartta Ve Her Koşulda Odamıza Kayıtlı Esnaflarımızın Yanında Olduk Ve Olmayada Devam Edeceğiz.

5362 Sayılı Esnaf Ve Sanatkarlar Meslek Kuruluşları Kanuna İstinaden Oda Başkan Ve Yönetim Kurulunun Görev Ve Yetkileri Oda Üyelerinin Haklarını Korumak Çalışma Konularına Giren gelişimlerini Sağlamak vb Gibi Diğer Görev Ve Yetkilerini Yerine Getirmek Asli Görevimizdir.

Ancak 5362 Sayılı Sayılı Kanunun MADDE 11 (M) Fıkrasında ODA ÜYELERİ Ve Müşterileri Arasında Çıkacak anlaşmazlıkları Çözümlemek Ceza Gerektiren Hallerde Konuyu Birlik Disiplin Kuruluna Sevk Etmek Denilmektedir.

AKHİSAR MANAVLAR Ve PAZARCILAR ESNAF ODASI BAŞKANLIĞI

30 Ağustos 2024 Tarihli Yönetim Kurulunda Aşağıdaki Kararlar Alınmıştır.

1-Pazarlarımızın Kurulduğu Günlerde Herhangi Bir Sebepten Dolayı Pazaryeri İçerisinde Pazaryerlerimizin Huzurunu Bozan Esnaflar Arasında Tartışma Ve Kavga İçerisine Giren Esnaflarımızın Tespiti Yapılarak Akhisar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü  Belediye Encümeni ve Manisa Esnaf Ve Sanatkarlar Odaları Birliği Displin Kuruluna Sevki Yapılmasına Oy Birliği İle Karar Verilmiştir.

2- Pazaryerlerimize Alışverişe Gelen Tüketicilerimize Hakaret Küfür ve Saygısızca Eylemde Bulunan Ve Bu Durumu Kanıtlayan ve Yazılı Şekide Odamıza veya Zabıta Müdürlüğümüze  Şikayette Bulunan Ve Bu Eylemi Gerçekleştiren Esnaf Hakkında Belediye Encümenine Manisa Esnaf Ve Sanatkarlar Odaları Birliği Diplin Kuruluna Sevki Yapılmasına Oy Birliği ile Karar Verilmiştir.

3- Pazaryerinin Kurulduğu Günlerde Alkol Ve Uyuşturucu Madde Tüketimi Kullanan Tezgah Sahibi Veya Çalışan Personeli Tespiti Halinde Belediye Encümenine Akhisar ilçe Emniyet Müdürlüğüne Manisa Esnaf Ve Sanatkarlar Odaları Birliği Disiplin Kuruluna Sevki Yapılmasına Oy Birliği İle Karar Verilmiştir.

4- Tüketicilerimizi Ve Diğer Pazarcı Esnaflarımızı Rahatsız Edici Çok Yüksek Sesli Olarak Çığırtkanlık Yapan Tezgah Sahibi Veya Personeli Tespiti Yapılması Durumunda Belediye Encümenine Sevki Yapılmasına Oy Birliği İle Karar Verilmiştir.

5- Tüketicilerimize yenmiyecek bozuk ayıplı çürük sebze meyve satışı yapan esnaflarımız Tespiti yapıldığı takdirde Zabıta Müdürlüğüne Belediye Encümenine Sevki yapılacaktır

Yukarıda Almış Olduğumuz Kararlar Pazaryerlerimizde Müşteri Memnuniyetini Arttırmak Pazaryerlerimizin Huzurunu Ve Güvenliğini Korumak Odamıza Kayıtlı Üyelerimizin Haklarını Korumak Amaçlı Alınmış Kararlardır. Akhisar Manavlar Ve Pazarcılar Esnaf Odası Başkan Ve Yönetim Kurulumuzca Seçildiğimiz Günden Bugüne Kadar Hiç Durmadan Çalışarak Üreterek Herzaman Oda Üyelerimizin Yanında Olduk ve Olmayada Devam Edeceğiz.

KAMUOYUNA SAYGIYLA DUYRULUR.

Türkiye  Pazarcılar Fedarasyonu Yönetim Kurulu Üyesi

Akhisar Manavlar Ve Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Mustafa GÜRAL.

 



 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız