KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
Zümrüt MobilyaYamaçlar Yapı
GÖZÜPEKTEL
BOŞ REKLAM ALANII
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
HASCANLAR
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSE CAMYamaçlar Yapı

Asayiş

MHP’de ücünçü aday Oktay’da adaylığını açıkladı!

MHP’de ücünçü aday Oktay’da adaylığını açıkladı!

9 Şubat 2012 Saat: 13:09
MHP’de ücünçü aday Oktay’da adaylığını açıkladı!
MHP’de ücünçü aday Oktay’da adaylığını açıkladı!
DAYIOĞLU KASABI

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ilçe teşkilatı 12 Şubat tarihinde Akhisar Belediyesi Bülent Ciğeroğlu Kültür Salonunda yapılacak ilçe kongresi öncesi İlçe başkanlığına adaylığını açıklayan İbrahim Uğurlu’dan sonra MHP Belediye Meclis üyesi Av. Osman Oktay’da Parti Lokalinde basın açıklaması yaparak ilçe başkanlığına adaylığını açıkladı.

 

MHP İlçe başkanı Ali Çavdar tarafından Parti Lokalinde karşılanan İlçe başkan Adayı Av. Osman Oktay saat 12.00’de adaylığını açıkladı. MHP İlçe Başkanı Ali Çavdar’ın teşekkür konuşmasından sonra, MHP ilçe başkanlığını açıklayan Av. Osman Oktay, şunları söyledi.

 

Av. Osman Oktay;” Değerli Başkanım, değerli dava arkadaşlarım, basınımızın kıymetli temsilcileri ,12 Şubat Pazar günü yapılacak olan olağan kongremiz için burada toplanmış bulunmaktayız. Hepinize katılımınız için ayrı ayrı teşekkür ederim. Öncelikle yapılacak olan kongrenin ülkemize , partimize ve Akhisar‘ımıza hayırlı olmasını temelli ediyorum. Ayrıca bütün başkan adaylarımıza ve yönetim kurulu adaylarına da başarılar diliyorum.

 

Ülkemizin içinde bulunduğu sorunlar hepinizin malumudur , burada bu konularda ayrıca açıklama yapmaya gerek duymuyorum. AKP hükümetinin gerek iç politikada gerekse dış politikada takındığı tutum , ekonominin geldiği nokta herkes tarafından bilinmekte ve en acı şekilde hissedilmektedir. Bu sorunların farkında olan bizler Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin 2023 lider ülke Türkiye düşüncesi kapsamında iktidar yolunda var gücümüzle çalışmak için Akhisar İlçe Yönetimine talibiz. Daha güçlü , vizyonlu , birleştirici bir yönetim , daha güçlü teşkilat için yönetim kurulu üyesi adayı arkadaşlarımız ile birlikte Pazar günü oylarınıza talibiz. Kim kazanırsa kazansın mutlaka güçlü bir ilçe teşkilatı olması konusunda elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Cenabı Allah (C.C ) hepimizin yar ve yardımcısı olasın Allaha emanet olunuz “ dedi.

 

 

 

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız