KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
Zümrüt MobilyaYamaçlar Yapı
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
HASCANLAR
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSE CAMYamaçlar Yapı

Siyaset

MHP Manisa Milletvekili Aday Tanıtımı Yapıldı

Milliyetçi Hareket Partisi Manisa Milletvekili aday tanıtım programını Akhisar İlçe Teşkilatında gerçekleştirdi.

26 Nisan 2011 Saat: 01:30
MHP Manisa Milletvekili Aday Tanıtımı Yapıldı
MHP Manisa Milletvekili Aday Tanıtımı Yapıldı
DAYIOĞLU KASABI

Milliyetçi Hareket Partisi Manisa Milletvekili aday tanıtım programını Akhisar İlçe Teşkilatında gerçekleştirdi. Akhisar MHP İlçe Başkanı Ali Çavdar ve Kadın Kolları Başkanı Selma Kırbaşlı tüm yönetim kurulu ve partili vatandaşlar katıldı.

İlçe Başkanı Ali Çavdar’ın açılış konuşmasının ardından Manisa MHP Milletvekili adayları Sümer Oral, Erkan Akçay, Turgay Şirin, Kadir Das, Mansur Onay, Zeki Kayda, İbrahim Emre Ersoy Arslan, Nurhan Selçuk ve Hüseyin Tanrısevsin kendilerini anlatan kısa birer konuşma yaptılar.

AKP Türkiye’nin Hiçbir Temel Sorunu Çözememiştir

İlk olarak 23. dönem Manisa MHP Milletvekili ve 2.sıra MHP Manisa Milletvekili Adayı Erkan Akçay söz aldı. Akçay yaptığı konuşmada “12 Haziran’da bir seçim dönemi yaşayacağız ve bu seçim çalışmaları münasebetiyle de bugün Akhisar’ımızda 10 milletvekili adayımız ile seçim çalışmaları yapacağız. Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da toplumuzun bütün kesimleriyle esnafımızla, çiftçimizle, işçimizle, emeklimizle, gencimizle yaşlımızla, erkeklerimizle ve kadınlarımızla bu seçim çalışmalarını birlikte yapacağız. Ümidimiz o dur ki biz, 61. hükümeti MHP’yi tek başına iktidarıyla kurmak istiyoruz. MHP 40 yılı aşkın mazisiyle ve son dönem 23. dönem TBMM çalışmalarıyla ve milletimizin önüne her zaman ortaya koyduğu ilkeli sorumlu, sorun çözen ve çözüm üreten siyaset anlayışıyla, kadrolarıyla ve programıyla tek başına iktidara hazır partidir. 9 yıla yakın bir zaman içerisinde ülkemizi yöneten Adalet ve Kalkınma Partisi artık yorulmuştur. Sayın Genel Başkanımızın ifadesiyle nadasa çekilmesi gerekmektedir. Ak Parti milletimizin kendilerine verdiği krediyi doldurmuştur. Buradan basın aracılığı ile Ak Parti’ye bir soru yöneltiyorum, 12 Haziran boyunca bu soruyu da soracağız ve soruların cevaplarını maalesef veremeyecekler. Biz diyoruz ki 9 yıla yakın süredir ve iki dönemdir ülkeyi yöneten AKP ülkemizin hangi temel sorununu çözmüştür. Bizler iddia ediyoruz ki temel sorunlarımızı çözememiştir” dedi.

Başbakan Meyde Patronları Tarafından Pompalanmaktadır

Manisa MHP 5. sıra milletvekili adayı Mansur Onay “ümit ediyorum ki 12 Haziran 2011 tarihinde 24.dönem milletvekilliği seçimlerinde Manisa bir tarih yazacaktır. Şehzadeler şehri olan Osmanlıya padişahlar yetiştiren bu şehir üç hilalli bayrağını Manisa’nın spil dağının en tepesine uçlarına dikecektir. AKP Türk milletinin gönlündeki misyonunu bitirmiştir. 2002 seçimlerinde yüce Türk milletinin karşısına geçip Allah rızası için oy isteyenler 8 buçuk yıllık icraatlarını haçlıların zihniyetleri için yapmışlardır. Her alanda olduğu gibi ekonomide de tam bir kaos ortamı içerisinde iplerini verdiği güçler tarafından idare edilir hale gelmiştir. Ben bir eğitimci Üniversite hocası olarak sayın Başbakanın son günlerdeki psikolojik ve sosyolojik durumunu incelediğimde tamamen bir agresif duruma bürünmesi, onun şuanda imaj danışmanı gibi çalışan medya patronları tarafından hergün pompalanan yüzde 47 oy alıyoruz, yüzde 50 oy alıyoruz diye pompalanan ama gerçekte AKP’nin tamamen bir erime süreci içerisinde son günlerini tamamlamaktadır. Bizim çizilecek sınırımız, peşkeş çekilecek insanımız, vazgeçilecek şehrimiz yoktur. Türk milletinin kaderi yoksulluk olamaz onursuzluk kısmeti olamaz” dedi.

Hanımlarla Kazanacağız

MHP Manisa 9. sıra milletvekili adayı Nurhan Selçuk “MHP sessizlerin partisidir. Biz millet olarak, dur dedikleri zaman dururuz, yürü dedikleri zaman da yürürüz. Dağları aşarız, dağları deleriz, yolları geçeriz, hadi dedikleri zamanda hazırız buradayız deriz. Ben bunlardan bir tanesiyim, genel başkanım hadi dediği zaman, bu bir milli mücadele dediği için bende kendimi Ankara’da buldum. Çünkü kadınlar da milli mücadelede neler yaptığını bildiğim için yapabileceğimizi düşündüm. Yalnız başına bu zafer kazanılamaz. Bu zaferde madem ki biz iktidara oynuyoruz, hanımlarla kazanacağız ve açılmayan kapıları açmayı başaracağız” dedi.

Son olarak söz alan Manisa MHP 1. sıra milletvekili adayı Sümer Oral yaptığı açıklamada “Manisa’da seçim kampanyasını başlattık ve her gün çeşitli yerlere giderek temaslarımızı artırarak kampanyayı yürütüyoruz. Akhisar Manisa ilçeleri arasına en önde gelen bir ilçe olduğundan bizlerde Akhisar’dan başlamayı uygun bulduk.

Türkiye’yi çok daha iyi idare etmeye talibiz

Seçimler gelecek 4 yıl içerisinde ülkemizi idare edecek kadroları halkımız çıkarır ve en iyi kim idare edecekse onu seçmeye çalışır. İki seçim dönemi 9 yıla yakın bir hükümet ülkeyi tek başına yönetmiştir. Ama biz şimdi bu seçimde Türkiye’yi çok daha iyi idare etmeye talibiz. Bu seçimlerdeki amacımız Türkiye’yi çok daha iyi yönetmek olacaktır ve bu idare etmek iddiamızı da kadromuz ile ortaya koyuyoruz. Siyaset bir iddia işidir, iddiasız siyaset olmaz. MHP’ nin kadrosu iddialarını fazlasıyla gerçekleştirebilecek ehliyete, riyakata ve deneyime sahiptir. Hem devlet hem de siyaset tecrübesi vardır. Kadromuzda devlette üst düzeyde görevlerde bulunmuş kadromuz vardır” dedi.

























 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız