KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
Zümrüt MobilyaYamaçlar Yapı
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
HASCANLAR
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSE CAMYamaçlar Yapı

Güncel

Milli Maç Heyecanı Gölet’te Yaşandı

UEFA Euro 2024'te Türkiye, Avusturya'yı 2-1 yenerek çeyrek finale yükseldi. Akhisarlılar, bu büyük tarihi zaferi Akhisar Belediyesi tarafından Gölet’te kurulan sinevizyonda izleyerek kutladı. Yaklaşık bin Akhisarlı, milli takımın zaferini büyük bir c

3 Temmuz 2024 Saat: 10:56
Milli Maç Heyecanı Gölet’te Yaşandı
Milli Maç Heyecanı Gölet’te Yaşandı
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Milli Maç Heyecanı Gölet’te Yaşandı

Akhisar Haberleri.com

UEFA Euro 2024'te Türkiye, Avusturya'yı 2-1 yenerek çeyrek finale yükseldi. Akhisarlılar, bu büyük tarihi zaferi Akhisar Belediyesi tarafından Gölet’te kurulan sinevizyonda izleyerek kutladı. Yaklaşık bin Akhisarlı, milli takımın zaferini büyük bir coşkuyla yaşadı.

Gölet’te Büyük Coşku

Akhisar Belediyesi, milli maç heyecanını halkla birlikte yaşamak için Gölet etkinlik alanında dev bir sinevizyon kurdu. Maç sırasında alanı dolduran binlerce kişi, milli takımın her atağında ve golünde büyük bir coşkuyla tezahüratlar yaptı. Türkiye'nin galibiyetiyle sonuçlanan maçın ardından, zafer coşkusu doruğa ulaştı.

Başkan Dutlulu’dan Teşekkür

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, etkinliğe katılan vatandaşlara teşekkür ederek, "Akhisar olarak milli takımımızın başarısını birlikte kutlamak bizim için büyük bir onur. Bu tür etkinliklerle halkımızı bir araya getirmekten mutluyuz. Milli takımımızı tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz" dedi.

Akhisar’da Birlik ve Beraberlik

Milli maç vesilesiyle bir araya gelen Akhisarlılar, Gölet’te kurulan sinevizyonda hem milli takımı destekledi hem de birlik ve beraberlik duygularını pekiştirdi. Etkinlik, Akhisar halkının bir arada olmanın ve birlikte kutlamanın ne kadar değerli olduğunu bir kez daha gösterdi.

Türkiye’nin çeyrek finale yükselmesi, Akhisarlılar için unutulmaz bir geceye vesile oldu. Gölet’te yaşanan bu coşku dolu anlar, Akhisar halkının hafızasında uzun süre yer edecek.
















 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız