KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
Zümrüt MobilyaYamaçlar Yapı
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
HASCANLAR
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSE CAMYamaçlar Yapı

Siyaset

Milli Yol Partisi Akhisar İlçe Başkanlığı 1. Olağan Kongresi Gerçekleşti

Milli Yol Partisi Akhisar İlçe Başkanlığı 1. Olağan Kongresi, Uğur Mumcu Kültür Salonu'nda gerçekleştirildi.

3 Haziran 2024 Saat: 10:08
Milli Yol Partisi Akhisar İlçe Başkanlığı 1. Olağan Kongresi Gerçekleşti
Milli Yol Partisi Akhisar İlçe Başkanlığı 1. Olağan Kongresi Gerçekleşti
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Milli Yol Partisi Akhisar İlçe Başkanlığı 1. Olağan Kongresi Gerçekleşti

Akhisar Haberleri.com

Milli Yol Partisi Akhisar İlçe Başkanlığı 1. Olağan Kongresi, Uğur Mumcu Kültür Salonu'nda gerçekleştirildi. Kongreye, Milli Yol Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ali Uysal, Milli Yol Partisi Manisa İl Başkanı Hasan Çam, Nizam-ı Âlem Ocakları Genel Başkanı Ali Uysal, Manisa Nizam-ı Âlem Ocakları İl Başkanı Mustafa Uçar, Yunusemre İlçe Başkanı Batuhan Karaali, Suat Demirsu İlçe Başkan Vekili İlker Akşen, İlçe Teşkilat Başkanı Mehmet Akşen, Nizam-ı Âlem Ocakları İl Yönetimi, Yunus Emre Biniciler İlçe Gençlik Kolları Başkanı, Akhisar Nizam-ı Âlem Ocakları İlçe Başkanı Hasan Tahsin Sungur, Akhisar İlçe Başkanı Zafer Aydın, Akhisar İlçe Teşkilat Başkanı Salih Şepik ve yönetim kurulu üyeleri, Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Hızır Şenol ve diğer misafirler katılım sağladı.

Zafer Aydın’ın Konuşması

Kongrede konuşan Akhisar İlçe Başkanı Zafer Aydın, "Öncelikle İl Başkanım, İlçe Başkanlarım, Nizam-ı Âlem Ocakları Genel Başkanım Sayın Ali Uysal ve Yönetim Kurulu, Divan ve siz değerli misafirlerimiz, hepiniz hoş geldiniz, onur ve şeref verdiniz. Kısaca kendimi tanıtayım, ben Zafer Aydın, 30 yaşında, 1 çocuk babasıyım ve esnafım. Milli Yol Partisi Akhisar’ın ilk kurucusu olarak İlçe Başkanlığına atanmış bulunmaktayım. Bu göreve getirildiğim için onur ve şeref duyuyorum. Manisa İl Başkanım Sayın Hasan Çam ve Genel Başkanımız Remzi Çayır'a teşekkürlerimi ve saygılarımı sunarım” dedi.

Milli Yol Partisi'nin Kuruluş Amacı

Aydın, Milli Yol Partisi’nin 14 Aralık 2021 tarihinde Remzi Çayır öncülüğünde Büyük Birlik Partisi'nden ayrılan bir grup tarafından kurulduğunu ve milli muhafazakâr bir Türk milliyetçisi siyasi parti olduğunu belirtti. Partinin adalet, liyakat ve üretim üçgeninin ülkemiz için önemini bildiğini ve bu ilkeler doğrultusunda hareket ettiğini vurguladı. Aydın, "Milli Yol Partisi, güler yüzü, omurgalı duruşu ve doğru söylemiyle vatana ve millete hizmet etmeyi amaçlayan bir partidir" dedi.

Hedefler ve Gelecek Planları

Aydın, partinin sağlam bir ideolojiye sahip olduğunu ve bu ideolojiye uygun sosyal, siyasal ve ekonomik programlarla muhalefete ve iktidara talip olduklarını ifade etti. "Milli Yol Partisi olarak Akhisar’da Nizam-ı Âlem Ocaklarını açmayı planlıyoruz. Amacımız, adaletin ve hakkın yanında yer almak, şehit liderimiz merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun dava arkadaşları olarak onun izinden gitmektir" diye konuştu.

Kongre Sonrası Etkinlikler

Kongre sonrası Gölet Alanı'nda Milli Yol Partisi standı ziyareti ve ardından Çağlak Festival Alanı'nda esnaf ziyareti gerçekleştirildi.

Aydın, konuşmasının sonunda, "Rabbim bu kutlu davada bizleri mahcup edip utandırmasın. Buraya kadar gelip bizleri dinlediğiniz için teşekkür ederim" dedi.

 





 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız