Akhisar Bakkallar Odası, World Food Fuarına Üyeleriyle Katıldı

6 Eylül 2024 Saat: 10:32
Akhisar Bakkallar Odası, World Food Fuarına Üyeleriyle Katıldı
Akhisar Bakkallar Odası, 3-6 Eylül tarihleri arasında İstanbul Beylikdüzü Tüyap Fuar Alanı'nda düzenlenen World Food Gıda Fuarı'na 45 kişilik üye grubuyla katılım sağladı.

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Akhisar Bakkallar Odası, World Food Fuarına Üyeleriyle Katıldı

Haber Merkezi

Akhisar Bakkallar Odası, 3-6 Eylül tarihleri arasında İstanbul Beylikdüzü Tüyap Fuar Alanı'nda düzenlenen World Food Gıda Fuarı'na 45 kişilik üye grubuyla katılım sağladı. Oda Başkanı Zafer Kara öncülüğündeki ziyaret, Akhisar’ın Ticaret ve Sanayi Odası ile Ticaret Borsası’nın standlarının yanı sıra, fuara katılan Akhisar firmalarının stantlarına da gerçekleşti.

Başkan Zafer Kara, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sami Karaoğlan, Ticaret Borsası Başkanı Alper Alhat ve yönetim kurulu üyelerine fuar boyunca gösterdikleri ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür etti. Ziyaret esnasında, hem Ticaret Sanayi Odası hem de Ticaret Borsası yetkilileri, Akhisar Bakkallar Odası üyelerine fuara katılımlarından dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler. Başkan Zafer Kara’ya ve oda üyelerine gösterilen bu ilgi, Akhisarlı esnafın dayanışmasını bir kez daha gözler önüne serdi.




















YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız